Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2021 20:02
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Kamarádi s výhodami aneb sex bez závazků. Co se ale stane, když se zamiluješ?

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Nový díl podcastu Love is on the air je tady.

Odebírej nás na Spotify

Vítej u nového dílu našeho pravidelného podcastu Love is on the air. V něm se naše dvojice moderátorů doktorka Nikita a docent Zach každý týden věnuje jinému tématu z oblasti vztahů a tentokrát přišlo na přetřes takzvané kamarádství s výhodami

Nevíš, o co se jedná? Tento termín popisuje nezávazný vztah dvou lidí, kteří si užívají sexu, ale přitom stále zůstávají „jen“ přáteli, neslibují si rodinu, společné bydlení ani nic vážnějšího. Tomuto trendu holduje nemalé množství lidí, i takovýto „vztah“ však skýtá různá nebezpečí.

Co se třeba stane poté, kdy se jeden z dvojice do toho druhého zamiluje? Jak se dá v takovém případě předejít zlomenému srdci a roztříštěnému kamarádství? I na tyto otázky mají naši odborníci na vztahy odpověď. Tak se pohodlně usaď a užij si dnešní epizodu. Přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Muž své přítelkyni v Excelu přesně spočítal, kolik mu má zaplatit za dovolenou. Žena se nestačila divit Muž své přítelkyni v Excelu přesně spočítal, kolik mu má zaplatit za dovolenou. Žena se nestačila divit 28. ledna 2021 20:03
Domů
Sdílet
Diskuse