Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2021 11:05
Čas čtení 0:55
Adam Smeták

Slavistický brankář Kolář má po hrůzném zákroku zlomeninu čelní kosti

Slavistický brankář Kolář má po hrůzném zákroku zlomeninu čelní kosti
Zdroj: Andrew Milligan - Pool/Getty Images
SPORT SK SLAVIA PRAHA
Uložit Uložené

Ke krvavému zranění došlo během zápasu Slavie se skotským klubem Rangers FC.

Brankář Slavie Ondřej Kolář odnesl brutální zákrok protihráče z Rangers FC frakturou lebky. Ukázalo se to během vyšetření, které absolvoval v Ústřední vojenské nemocnici. Na Twitteru o tom informoval šéf klubu Jaroslav Tvrdík.

„Noční vyšetření ukázalo zlomeninu čelní dutiny vlevo. Ondřej Kolář po příletu zamíří do péče lékařů Ústřední vojenské nemocnice,“ oznámil Tvrdík. K vážnému zranění slavistického brankáře během osmifinálové odvety Evropské ligy. Zhruba po hodině hry Kolář vyběhl z brány. Proti němu se vyřítil útočník Roofe, vyskočil a pravou nohou sice trefil balon, ale následně i českého brankáře do obličeje.

Doporučeno
Video: Kopanec do hlavy ho vyšel draze. Za zkrvavenou tvář brankáře dostal červenou kartu Video: Kopanec do hlavy ho vyšel draze. Za zkrvavenou tvář brankáře dostal červenou kartu 19. března 2021 9:36
Domů
Sdílet
Diskuse