Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2021 14:42
Čas čtení 1:15
Tereza Šnajdrová

Komu připadne jmění Petra Kellnera?

Komu připadne jmění Petra Kellnera?
Zdroj: se svolením skupiny PPF
NEWS
Uložit Uložené

Český podnikatel byl podle agentury Bloomberg 123. nejbohatší člověk na planetě.

Od tragické nehody vrtulníku na Aljašce, při níž přišlo o život pět cestujících včetně nejbohatšího Čecha Petra Kellnera, neuplynul ani týden a rodina a právníci již musí řešit, co bude s jeho pozůstalostí dál. Podle časopisu Forbes v loňském roce jmění Petra Kellnera činilo 293 miliard, ale agentura Bloomberg ho aktuálně odhaduje na zhruba 350 miliard korun, informují Novinky.

Doporučeno
Toto jsou první fotografie havarovaného vrtulníku, ve kterém zemřel Petr Kellner a další čtyři lidé Toto jsou první fotografie havarovaného vrtulníku, ve kterém zemřel Petr Kellner a další čtyři lidé 30. března 2021 10:09

V tuto chvíli zatím není jasné, komu tento obrovský majetek připadne či jak bude rozdělen, ale v první řadě budou pravděpodobně dědit Kellnerovi nejbližší, tedy manželka Renáta a čtyři děti, které po sobě nejbohatší Čech zanechal. Ten byl mimo jiné znám tím, že si vždy pečlivě chránil své soukromí a nejznámější z jeho potomků je dcera Anna Kellnerová, úspěšná závodnice v parkurovém skákání.

Domů
Sdílet
Diskuse