Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2021 16:00
Čas čtení 1:09
Tereza Šnajdrová

Potápěči v uplynulém týdnu našli ve vodní nádrži Orlík tři mrtvá těla

Potápěči v uplynulém týdnu našli ve vodní nádrži Orlík tři mrtvá těla
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Během posledního týdne policejní potápěči v orlické nádrži našli tři těla či jejich ostatky.

V orlické vodní nádrži vyhaslo již několik desítek životů a zdá se, že ani v těchto dnech tomu není jinak. Policie ČR na Orlíku pátrala po muži, který měl skokem do vody spáchat sebevraždu a místo toho našla dvě mrtvá těla. Během několika uplynulých dnů se tak jedná už o třetí vyplavené tělo či ostatky.

Doporučeno
Zabíjení jako výnosný byznys: na dně Orlické přehrady i uprostřed McDonaldu. Takhle se vraždilo v Česku v 90. letech Zabíjení jako výnosný byznys: na dně Orlické přehrady i uprostřed McDonaldu. Takhle se vraždilo v Česku v 90. letech 22. dubna 2019 21:05

Od začátku března policie pátrá po pohřešovaném muži, který měl svůj život ukončit skokem do vodní nádrže Orlík. Do akce byly nasazeny potápěčské zásahové jednotky, specialisté z Brna vybavení sonarem i barokomorou, hasiči s čluny, ale i drony a vrtulník

Třetí den pátrání zaznamenali brněnští specialisté na sonaru podezřelý objekt. Z hloubky 47 metrů pak na hladinu vynesli torzo lidského těla neznámé totožnosti, věku i pohlaví, tělo bylo ve značném stadiu rozkladu. Jedna věc byla jasná, nešlo o hledaného sebevraha. Tělo policisté předali k soudnímu zkoumání, potřebují znát příčinu smrti a vše co povede ke zjištění totožnosti,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Domů
Sdílet
Diskuse