Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2021 20:35
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Yasuko je první černošský samuraj v Japonsku, kterým zmítají roboti a mysteriózní síly

Yasuko je první černošský samuraj v Japonsku, kterým zmítají roboti a mysteriózní síly
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix již brzy uveřejní anime založené na skutečných událostech.

Před rokem a půl jsme informovali o tom, že dnes již zesnulý Chadwick Boseman ztvární prvního afrického samuraje Yasuka. Chadwick nás ale navždy opustil. Netflix ovšem ještě před jeho smrtí začal s přípravami vlastního animovaného seriálu s názvem Yasuko.

Hlavní postavu zde namluvil talentovaný LaKeith Steinfeld (Judas and the Black Messiah), který zároveň plnil roli producenta.

Doporučeno
The Invincible je animovaný seriál, ve kterém záporáci trhají superhrdinům hlavy a nepřežijí ani hlavní postavy The Invincible je animovaný seriál, ve kterém záporáci trhají superhrdinům hlavy a nepřežijí ani hlavní postavy 1. dubna 2021 14:44

Anime zachytí příběh Yasuka, který se postupně z otroka stává samurajem bojujícím za Japonsko a odstranění starých zvyků. Později se ale vrátí do civilního světa. Jeho osud ho si však znovu najde, a tak znovu musí bojovat proti zlu. Tentokrát bude čelit i nadpřirozeným bytostem.

Domů
Sdílet
Diskuse