Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2021 20:01
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

Lokiho zatkne záhadná organizace. V mysteriózním traileru cestuje přes alternativní reality a manipuluje s lidmi

Lokiho zatkne záhadná organizace. V mysteriózním traileru cestuje přes alternativní reality a manipuluje s lidmi
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Charismatický Tom Hiddleston je zpět.

Ve filmu Avengers: Infinity War jsme viděli Lokiho umírat. Nicméně díky teseraktu, který získal během Endgame, dokáže cestovat časem, a tak se dočkáme jeho návratu. V čerstvé upoutávce očekávaného seriálu se 6 epizodami vidíme, že ho zatkla organizace Time Variance Authority (TVA). Podle všeho totiž v čase a prostoru nadělal pořádný nepořádek.

Doporučeno
Antonín Tripes: Vývoj mé hry byl těžší než Witcher 3. Bugy nestíháme opravit, i když o nich víme rok před vydáním (Rozhovor) Antonín Tripes: Vývoj mé hry byl těžší než Witcher 3. Bugy nestíháme opravit, i když o nich víme rok před vydáním (Rozhovor) 2. dubna 2021 14:30

TVA se zrádným bohem dočasně spojí síly, aby jim pomohl napravit chyby, které napáchal. O Lokim vědí všechno – každou věc, kterou udělal, a každé slovo, které vyslovil. Díky tomu mají vědomost i o jeho zradách, a tak si dávají velký pozor na to, aby se je nepodrazil. Loki si však zjevně vždy dokáže najít svou cestu.

Domů
Sdílet
Diskuse