Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2021 15:43
Čas čtení 0:57
Tereza Šnajdrová

ČSSD volí nového předsedu strany. Hamáček se prudce opřel do Babiše a hnutí ANO

ČSSD volí nového předsedu strany. Hamáček se prudce opřel do Babiše a hnutí ANO
Zdroj: facebook.com/uradvlady
NEWS ANDREJ BABIŠ ČSSD JAN HAMÁČEK
Uložit Uložené

Kvůli koronaviru probíhá jednání o novém předsedovi on-line.

ČSSD od dnešního dne až do soboty bude řešit volbu nového předsedy strany. Na sjezdu, jenž kvůli koronaviru probíhá on-line formou, funkci předsedy obhajuje vicepremiér Jan Hamáček, který se utká s Tomášem Petříčkem a Kateřinou Valachovou, informuje ČT24.

Doporučeno
KDU-ČSL žádá předčasné volby. Jak to vidí ostatní strany? KDU-ČSL žádá předčasné volby. Jak to vidí ostatní strany? 9. dubna 2021 12:53

Jan Hamáček se hned v úvodní řeči opřel do hnutí ANO a Andreje Babiše, když prohlásil, že vládní spolupráce s ANO je pro ČSSD nelehká a od doby, kdy je premiérem Andrej Babiš, to platí dvojnásob. „Troufám si říci, že bez sociální demokracie, vnitrem řízeného Ústředního krizového štábu a experty řízeného ministerstva práce a sociálních věcí by bylo v Česku daleko hůř,“ konstatoval Hamáček s tím, že za chaotické vystupování vlády může hnutí ANO.

Domů
Sdílet
Diskuse