Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2021 15:27
Čas čtení 0:49
Vojtěch Vanda

Pohřeb Petra Kellnera: Rozloučení proběhlo v jeho vile v Dejvicích, rakev měl obloženou mechem

Pohřeb Petra Kellnera: Rozloučení proběhlo v jeho vile v Dejvicích, rakev měl obloženou mechem
Zdroj: PPF
NEWS
Uložit Uložené

S miliardářem se rozloučila rodina a nejbližší přátelé.

Nejbližší miliardáře Petra Kellnera se s ním naposledy rozloučili v Praze, informuje Blesk.cz. Ostatky, které po jeho náhlé smrti na Aljašce přivezlo soukromé letadlo, byly pohřbeny o víkendu. Poslední sbohem mu přišla dát na zahradě jeho vily v Dejvicích rodina i jeho nejbližší z firmy a osobního života. 

Doporučeno
Miliardář Kellner pocházel z chudé rodiny a vybudoval gigant. Svůj soukromý život si držel v tajnosti Miliardář Kellner pocházel z chudé rodiny a vybudoval gigant. Svůj soukromý život si držel v tajnosti 29. března 2021 12:55

Miliardář byl pochován v dřevěné rakvi obložené mechem, kůrou stromů a květinami, a hosté smutečního obřadu jej našli na důstojném místě mezi vzrostlými stromy. „O víkendu jsme se definitivně rozloučili. Děkuji všem, kteří mu v uplynulých dnech věnovali pozitivní vzpomínku,“ ředitel komunikace skupiny PPF Vladimír Mlynář.

Domů
Sdílet
Diskuse