Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2021 2:20
Čas čtení 0:59
Ondřej Jarůšek

Slovenský bojovník Ľudovít Klein ve svém druhém zápase v UFC prohrál

Slovenský bojovník Ľudovít Klein ve svém druhém zápase v UFC prohrál
Zdroj: Chris Unger/Getty Images
SPORT UFC
Uložit Uložené

Slovenský zápasník má za sebou druhý zápas v UFC. Tentokrát ale odchází jako poražený.

První Slovák v UFC Ľudovít Klein v noci ze soboty na neděli nastoupil do svého druhého zápasu pod hlavičkou nejslavnější MMA ligy světa. Na předchozí výhru ale bohužel nenavázal, přestože předvedl dobrý výkon. V kleci se mu tentokrát postavil Američan Michael Trizano, který se dnes do klece vrátil sice po delší pauze, ale na Kleina byl dobře připravený a rozhodčí se nakonec přiklonili právě na jeho stranu.

Ludovít Klein
Zdroj: Getty Images/Chris Unger

První kolo nabídlo spíše opatrnou podívanou. K vidění bylo několik výměn, k výraznějšímu ohrožení ani na jedné straně ale nedošlo. Kolo na svou stranu si pak Klein pokusil připsat takedownem. V druhém kole Slovák zařadil vyšší rychlostní stupeň a Američana trefoval jedovatými údery ze zadní ruky. Zdálo se, že pomalu ale jistě směřuje k vítězství

V posledním kole se však Klein dostal do problémů. Trizano jím po kombinaci úderů otřásl a v tlaku pokračoval i nadále. V samotném závěru se Klein pokusil o takedown, ale Trizano jej na zemi chytil do nebezpečné gilotiny. Slovenský bojovník však prokázal tvrdost, zápas neodklepal a poslední sekundy strávil v Trizanově pevném sevření. Z napínavého zápasu pak odešel s výhrou 3:0 na body americký bojovník.

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30

Ľudovít Klein si svůj debut v UFC odbyl minulý rok v září, kdy na poslední chvíli přijal zápas proti Novozélanďanovi Shaneu Youngovi, kterého ukončil hned v prvním kole krásným KO. Kvůli krátkému času na hubnutí Klein poprvé nesplnil váhový limit, což jej stálo část výplaty, tentokrát však na přípravu dostal dostatek času a před zápasem navážil 66,2 kilogramu, čímž váhu bez problému splnil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ufc (@ufc)

Domů
Sdílet
Diskuse