Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2021 17:23
Čas čtení 0:53
Richard Balog

A$AP Rocky hodnotí své starší outfity pro GQ. Kousky Pyrex Vision má schované u mámy, ale už by si je neoblékl

A$AP Rocky hodnotí své starší outfity pro GQ. Kousky Pyrex Vision má schované u mámy, ale už by si je neoblékl
Zdroj: YouTube
MÓDA
Uložit Uložené

Na některé kombinace by podle vlastních slov nejraději zapomněl.

A$AP Rocky je mimo jiné známý tím, že má dobrý módní vkus. Dlouhodobě patří mezi nejstylovější muže na světě a cokoliv si na sebe oblékne, je ihned trendem, který následují nejen fanoušci, ale i jeho kolegové.

Doporučeno
Móda Refresher: Zuzana Strausz Plačková v extravagantním kompletu Marine Serre nebo Dara Rolins zahalená do Off-White™ Móda Refresher: Zuzana Strausz Plačková v extravagantním kompletu Marine Serre nebo Dara Rolins zahalená do Off-White™ 20. května 2021 11:54

S odstupem času však i on sám hodnotí některé své starší outfity jako nepovedené a nejraději by na ně zapomněl. Potvrdil to i ve videu pro magazín GQ, kde několik z nich hodnotil, a to včetně těch z červeného koberce.

Zmínil například, že kousky značky Pyrex Vision má stále odložené u mámy, ale už by si je neoblékl. Kompletní Gucci look z týdne módy v Miláně označil za jeden z nejhorších, jaký kdy na sobě měl. Více detailních a vtipných popisů najdeš ve videu.

Video natočili jako součást editoriálu k nejnovějšímu vydání známého magazínu, kde je rodák z Harlemu i na titulní straně. Na černobílých záběrech pózuje v high-endových kouscích ověšený drahými šperky a dokonale ztělesňuje popis „The prettiest man alive“.

Domů
Sdílet
Diskuse