Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2021 20:05
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Česko má jednu z nejvíc cool ulic světa, TikTok ovládl nový fenomén (Freshnews)

Česko má jednu z nejvíc cool ulic světa, TikTok ovládl nový fenomén (Freshnews)
Zdroj: Unsplash/Anthony DELANOIX/k volnému užití
REFRESHER
Uložit Uložené

Nový díl Freshnews je tady.

Vítej u nových Freshnews. Jako obvykle na tebe čeká souhrn nejčerstvějších zpráv z posledních dní a ani tentokrát nebyla o zajímavé novinky nouze. Pohodlně se tedy usaď a poslechni si zprávy, které si náš moderátor Martin přichystal tentokrát.

Doporučeno
Měsíc vs. rok ve vztahu: Proč už to není jako dřív? Měsíc vs. rok ve vztahu: Proč už to není jako dřív? 16. června 2021 8:47

V nových Freshnews se dozvíš například o novém žebříčku, který zpracoval zahraniční magazín Time Out. Ten totiž zařadil Křižíkovu ulici v Praze mezi nejvíce cool ulice na světě. Editory a experty Křižíkova zaujala například tamními podniky nebo místy, kde mohou návštěvníci příjemně trávit volný čas. A na kterém místě se ulice umístila? To se dozvíš ve videu.

Věnujeme se dále také aktuálnímu fenoménu TikToku jménem Hasbulla Magomedov neboli Mini Khabib. O koho se jedná? 18letá hvězda sociálních sítí měří asi jeden metr a váží zhruba 16 kilo. Přesto se po vzoru svého krajana Khabiba Nurmagomedova, bývalého šampiona UFC, rozhodl zápasit a svým vystupováním baví nespočet lidí. Víc už ti ale prozradí nový díl Fresnews. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse