Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2021 18:39
Čas čtení 1:17
Dominik Vetrák

Konečně víme, zda Brad Pitt zabil svou filmovou manželku v Once Upon a Time in Hollywood od Tarantina

Konečně víme, zda Brad Pitt zabil svou filmovou manželku v Once Upon a Time in Hollywood od Tarantina
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Novela Once Upon a Time in Hollywood od Quentina Tarantina je kompletním zpracováním příběhu, jaký měl režisér v mysli, a odhaluje velké množství zajímavostí.

IndieWire se dostalo ke knize Once Upon a Time in Hollywood, kde našli velmi zajímavou informaci. Tarantino v ní odhalil, zda postava Cliffa Bootha (Brad Pitt hrál kaskadéra a dvojníka pro DiCapriovu postavu) skutečně zabila svou manželku. Proti Boothovi se nikdy nenašlo dost důkazů a on vraždu ve filmu kategoricky odmítal.

Někteří spolupracovníci v Hollywoodu mu však nevěřili, a tak ho i odmítali zaměstnat. Vzhledem k události snímku také nebylo jasné, zda by Cliff svou manželku dokázal skutečně zabít.

Doporučeno
10 extrémně bizarních erotických scén: vejce jako sexuální hračka nebo masturbace před sestrou a kamarádem 10 extrémně bizarních erotických scén: vejce jako sexuální hračka nebo masturbace před sestrou a kamarádem 27. června 2021 12:30

Ukazuje se, že ano. Tarantino to Bradu Pittovi řekl ještě před 2 lety, ale herec pravdu nechtěl prozradit, protože preferoval tajný závěr a chtěl, aby si každý divák udělal názor sám. Tarantino však jednoznačně prozradil, že Cliff Booth svou manželku zabil. A nebyla to jeho první oběť.

Cliff poprvé zabil v 50. letech. Následně zabil svou manželku a do třetice zabil svého známého kaskadéra. Ten mu dlužil nějaké peníze, ale místo nich mu nabídl, že se stane polovičním majitelem jeho psa (toho, o kterého se Cliff stará ve filmu). Jednoho dne však Cliffův kamarád plánoval psa nadrogovat a obětovat v psích zápasech. Chtěl vsadit na jeho protivníka a snadno tak vydělat. Cliff se naštval, zabil ho a psa si nechal. Všechny jeho vraždy mu podle Tarantina prošly bez trestu.

Once Upon a Time in Hollywood
Zdroj: Sony Pictures

Nás to trochu překvapilo. Cliff ve filmu ukázal svou násilnou stránku, ale jen v momentě nouze, kdy zachránil sebe a ostatní. Ukazuje se však, že jeho charakter byl mnohem komplexnější a dokázal i vraždit. Cliff Booth je chladnokrevný zabiják a s touto představou máme chuť pustit si film ještě jednou.

V současnosti se již dá koupit knižní verze snímku Once Upon a Time in Hollywood. Tarantino napsal obrovský scénář a jeho první střihy filmu byly mnohem delší než kinoverze. Nějaké části příběhu se tedy do filmu nedostaly. Právě kniha má být jakýmsi kompletním pohledem na tento příběh, takže je jasné, že nám prozradila několik zajímavostí.

Takto dopadla anketa v našem článku před 2 lety. Většina tedy uhádla.

anketa
Zdroj: Refresher
Domů
Sdílet
Diskuse