Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2021 9:53
Čas čtení 0:51
Tereza Šnajdrová

Alena Schillerová se zúčastní táboru s tiktokery

Alena Schillerová se zúčastní táboru s tiktokery
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ALENA SCHILLEROVÁ
Uložit Uložené

„Paní ministryně je na sociálních sítích velice aktivní,“ zdůvodňuje její účast pořadatel.

Ministryně financí Alena Schillerová (ANO) patří, co se sociálních sítích týče, k těm aktivnějším politikům. Své sledující pravidelně informuje o novinkách v médiích, po republice a proaktivně se fotí na každé návštěvě důležitých i méně důležitých míst. Svoji kariéru influencerky se nyní rozhodla posunout na další úroveň a bude speciálním hostem tábora s tiktokery, který se uskuteční již příští týden v Nuzicích.

Doporučeno
Vít Rakušan: Současná vláda nám ukradla budoucnost. Čelíme silám, které reálně ohrožují demokracii (Rozhovor) Vít Rakušan: Současná vláda nám ukradla budoucnost. Čelíme silám, které reálně ohrožují demokracii (Rozhovor) 17. srpna 2021 12:52

Pozvání na náš tábor s tiktokery přijala i vicepremiérka a ministryně financí Alena Schillerová. Paní ministryně je na sociálních sítích velmi aktivní. Tik Tok je pro ni nicméně neprobádaná oblast. Těší se, až se s dětmi a našimi influencery setká a společně spolu strávíme hezké odpoledne,“ píše pořadatel na Instagramu.

Domů
Sdílet
Diskuse