Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. září 2021 15:53
Čas čtení 1:03
Tereza Šnajdrová

Kubek: Epidemie se nám opět začíná rozjíždět. Omezení se budou odvíjet od počtu nenaočkovaných osob

Kubek: Epidemie se nám opět začíná rozjíždět. Omezení se budou odvíjet od počtu nenaočkovaných osob
Zdroj: TASR/Michal Svítok
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Prezident České lékařské komory varuje před další vlnou pandemie.

Prezident České lékařské komory Milan Kubek v rozhovoru pro iRozhlas promluvil o další vlně pandemie koronaviru, která se prý již nyní začíná rozjíždět a o tom, k jakým restrikcím a opatřením bude muset vláda přistoupit, rozhodnou počty nenaočkovaných osob. Situace se bohužel nevyvíjí dobře a pokud ještě nejsi očkovaný, zaregistruj se nyní.

Doporučeno
Šla ke kadeřníkovi, na test na covid a zmizela. Pražská policie pátrá po 61leté ženě Šla ke kadeřníkovi, na test na covid a zmizela. Pražská policie pátrá po 61leté ženě 7. září 2021 8:29

Podle Milana Kubka se další vlna pandemie koronaviru rozjíždí nejen v zahraničí, ale i v České republice. „Je jasné, že epidemie se nám opět začíná rozjíždět. Počty nově diagnostikovaných případů porostou,“ varuje občany. Jeho slova potvrzuje i fakt, že nakažených přibývá a jen za včerejší den bylo pozitivně testováno 391 lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse