Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2021 14:39
Čas čtení 3:28
Tereza Šnajdrová

Nevíš koho volit? Shrnujeme hlavní sliby 6 stran, koalic a hnutí s největší šancí dostat se do Sněmovny

Nevíš koho volit? Shrnujeme hlavní sliby 6 stran, koalic a hnutí s největší šancí dostat se do Sněmovny
Zdroj: ČTK/Vondrouš Roman + Úřad vlády ČR + Česká pirátská strana
NEWS VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY 2021
Uložit Uložené

Piráti se STAN lákají na řešení klimatické krize, SPD nás zbaví migrantů a koalice SPOLU plánují zavést daňové prázdniny pro rodiny.

Do voleb do Poslanecké sněmovny zbývají už jen dva dny a strany tak mají poslední možnost, jak získat nerozhodnuté voliče na svoji stranu. Není se proto čemu divit, že se předhánějí v tom, kdo občanům slíbí lepší budoucnost. Aby ses v jejich slibech neztratil, shrnuli jsme pro tebe, co která strana či hnutí slibuje ve svém programu.

Doporučeno
Budou chtít české politické strany po volbách zvyšovat daně? Zeptali jsme se jich na to Budou chtít české politické strany po volbách zvyšovat daně? Zeptali jsme se jich na to 4. října 2021 15:25

Piráti a Starostové budou digitalizovat, bojovat proti klimatické krizi a postarají se i o důchodce

Piráti spolu se Starosty slibují, že pokud se dostanou do vlády, zavedou férový, a především stabilní důchodový systém pro všechny seniory, kteří tak budou moci prožít klidné stáří bez strachu z chudoby. Kromě toho bychom se konečně mohli dočkat digitalizovaného fungování naší státní správy, což by nám ušetřilo nervy, čas i miliardy ročně.

Piráti se STAN nezapomínají ani na klimatickou krizi a chtějí se zasazovat o lepší stav naší přírody i planety. K tomu se váže i rozšíření nabídky kvalitních potravin, protože péče o zdraví je velmi důležitá a pokud nás bude přeci jenom něco trápit, PirSTAN nám zajistí kvalitní a dostupnou zdravotní péči, včetně lepších podmínek pro zdravotníky. 

Partneři se mimo jiné zaměřují i na férovější daně, prosperitu venkova, ochranu vnějších hranic a důvěryhodné a také spravedlivé soudnictví.

Doporučeno
Jak se staví české politické strany k důchodové reformě? Zeptali jsme se jich Jak se staví české politické strany k důchodové reformě? Zeptali jsme se jich 2. října 2021 11:30
Domů
Sdílet
Diskuse