Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2021 17:49
Čas čtení 0:36
Radim Šlechta

Koho budou mladí lidé volit a proč? Šli jsme do ulic a zeptali se jich (Anketa)

Koho budou mladí lidé volit a proč? Šli jsme do ulic a zeptali se jich (Anketa)
Zdroj: Refresher
REFRESHER VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY 2021
Uložit Uložené

Zeptali jsme se mladých lidí, kdo ve volbách dostane jejich hlas.

Volební místnosti se otvírají už zítra a my jsme vyrazili do ulic, abychom se zeptali mladých lidí, zda půjdou k volbám a komu dají svůj hlas. Ptali jsme se také, proč mladí lidé chodí volit, podle čeho se rozhodují a jestli se při tvorbě svých názorů nechávají ovlivňovat okolím. 

Doporučeno
Jak se staví české politické strany ke klimatické krizi? Zeptali jsme se jich Jak se staví české politické strany ke klimatické krizi? Zeptali jsme se jich 6. října 2021 15:30

Moderátor Kapitán Maty se v Praze zeptal několika mladých lidí, jak se budou rozhodovat během zítřejších a sobotních voleb do Sněmovny. A můžeme říct, že názory s opravdu liší. „Všechny strany jsou garbage, budu volit Volný blok, protože jsou to trollové,“ řekl nám jeden z účastníků ankety. 

„Nechci být tupě volící ovce,“ řekla nám jedna z účastnic. Svůj názor si prý nechce nechat ovlivnit rodiči ani jinými lidmi z okolí. Své první volby vnímá jako důležité a chce si na strany prý udělat dobrý názor. Mezi strany, které se přes síto účastníků nedostaly, patří hlavně ČSSD, SPD nebo v současnosti vládnoucí hnutí ANO.

Domů
Sdílet
Diskuse