Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2021 18:14
Čas čtení 0:53
Vojtěch Vanda

Fastfoody zdražují. Cheeseburger v McDonald's si za 30 korun už nedáš

Fastfoody zdražují. Cheeseburger v McDonald's si za 30 korun už nedáš
Zdroj: McDonald's/propagační materiál
NEWS MCDONALD’S
Uložit Uložené

Zvýšené náklady se odrazily i v cenách jídla z fastfoodu. Klasických třicet korun za cheeseburger si v McDonald's už nedáš, zdražení se dotklo i dalších řetězců.

Cheeseburger za 35 korun, hamburger za 35 korun. Fastfoodový řetězec McDonald's zdražuje a někdy i opakovaně. Do cen oblíbených produktů se totiž promítly zvýšené náklady prakticky na všechno, zejména ale potravinářské produkty či energie. Zdražit ale musela i konkurence jako řetězce KFC nebo Burger King. Informují o tom Seznam Zprávy.

Doporučeno
Ženy rozdávaly alkohol zdarma před kontrolou na letišti, aby láhve nemusely vyhodit. Video se stalo virálním. Ženy rozdávaly alkohol zdarma před kontrolou na letišti, aby láhve nemusely vyhodit. Video se stalo virálním. 21. listopadu 2021 12:30

Vyšší náklady na potraviny, obalové materiály, ale i mzdy zaměstnanců donutily fastfoodový řetězec McDonald's, aby zdražil, a v některých případech i opakovaně, své produkty. Svačina po dlouhém večerním pobytu ve městě tak již nebude stát pod třicet korun, jelikož ty nejlevnější produkty stojí 35 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse