Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2021 20:48
Čas čtení 1:46
Ilona Hobzová

Roční chlapeček ležel opuštěný v nemocnici, po medializaci případu se ho ujala pěstounka

Roční chlapeček ležel opuštěný v nemocnici, po medializaci případu se ho ujala pěstounka
Zdroj: Pixnio/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Reportáže o miminku odvysílal pořad České televize 168 hodin.

Roční chlapec, který ještě v říjnu tohoto roku ležel v děčínské nemocnici sám, se dostal do přechodné pěstounské péče. Na případ upozornil ve svých reportážích publicistický pořad České televize 168 hodin.

Na případ opuštěného chlapce, kterého v nemocnici jen občas navštívila jeho babička, jako první upozornila 22. října 2021 na svém blogu Petra Jirglová

„Na posteli ležel malý chlapeček, oblečený pouze v pleně, s PŘIVÁZANÝMA rukama ke konstrukci postele. Ležel tam sám, měl tam dvě hračky, na které pochopitelně nedosáhl. Žádnou hrazdičku, žádný kolotoč nad ním, nic. Bylo mu necelých 7 měsíců. Sevřelo se mi srdce. Nejhorší na tom ale bylo, že přišla sestra, v roušce, která na něj ani nepromluvila, nepohladila ho, strčila mu teploměr do zadku, přebalila ho a odešla,“ popsala Jirglová, která na chlapce narazila náhodou letos v červnu, když navštěvovala kamarádku v nemocnici v Motole. 

Domů
Sdílet
Diskuse