Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2021 12:51
Čas čtení 1:17
Vojtěch Vanda

Rodiny amerických republikánů pokračují ve sdílení vánočních rodinných fotek se zbraněmi. „Kryjeme vám záda,“ vzkazují

Rodiny amerických republikánů pokračují ve sdílení vánočních rodinných fotek se zbraněmi. „Kryjeme vám záda,“ vzkazují
Zdroj: Pexels/Karolina Grabowska
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Kongresmanka Lauren Boebert, vystupující pro podporu volného držení zbraní v Americe, se po vzoru Thomase Massieho vyfotila se svými dětmi držící zbraně.

Čtyři chlapci držící zbraně a jejich matka na jedné fotce na Twitteru. Američtí republikáni pokračují v rodinných fotografiích s ozbrojenými dětmi, což dokazuje post kongresmanky Lauren Boebert. Ta se rozhodla podpořit vzruch, který vyvolal post stranického kolegy Thomase Massieho, jenž pár dní po střelbě na škole v Michiganu sdílel foto své rodiny, na níž držely zbraně i děti. „Boebertovi vám kryjou záda,“ vzkázala podporovatelka volného držení zbraní na sociální síti. Informuje Newsweek.

Doporučeno
Republikánský kongresman pózoval s rodinou před vánočním stromečkem se zbraněmi. Na Twitteru vzbudil pohoršení Republikánský kongresman pózoval s rodinou před vánočním stromečkem se zbraněmi. Na Twitteru vzbudil pohoršení 5. prosince 2021 19:34

Před čtyřmi dny zveřejnil americký kongresman a člen Sněmovny reprezentantů USA Thomas Massie fotku na Twitteru, na níž pózoval se svou rodinou a každý z jejích členů dřímal zbraň. Včetně dětí.

Domů
Sdílet
Diskuse