Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2021 14:19
Čas čtení 1:09
Tímea Krauszová

Režisérka filmu Don't Worry Darling divákům ukáže skutečnou ženskou sexualitu a touhu. Sex s Harrym Stylesem prý vyvolá hysterii

Režisérka filmu Don't Worry Darling divákům ukáže skutečnou ženskou sexualitu a touhu. Sex s Harrym Stylesem prý vyvolá hysterii
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tak kvalitní sexuální scény prý už dávno ve filmech nevídáme.

Připravovaný psychologický thriller režisérky Olivie Wilde s názvem Don't Worry Darling slibuje vzrušení, jaké už dávno ve filmech nevidíme. Tvrdí to samotná režisérka, která v rozhovoru pro Vogue prozradila, že se soustřeďuje na ženskou rozkoš, tedy na něco, na co se zapomíná nejen ve filmech na velkém plátně, ale dokonce i ve filmech pro dospělé. Podle Wilde budou diváci šílet ze scény, kterou vymyslela pro své hlavní postavy.

Proč už ve filmech není dobrý sex?

Příběh filmu Don't Worry Darling se odehrává v 50. letech v utopistické experimentální komunitě. Hlavní postavy ztvární manželský pár – anglický zpěvák a herec Harry Styles a herečka Florence Pugh (Midsommar, Malé ženy). Začnou se obávat, že okouzlující společnost, ve které žijí, skrývá temná tajemství. Režisérka chce do filmu přinést nevídanou ženskou sexualitu.

Domů
Sdílet
Diskuse