Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2021 9:08
Čas čtení 1:24
Vojtěch Vanda

Kim Kardashian je o krok blíž stát se právničkou. Klíčovou zkoušku složila na čtvrtý pokus

Kim Kardashian je o krok blíž stát se právničkou. Klíčovou zkoušku složila na čtvrtý pokus
Zdroj: Presley Ann/Getty Images
OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Kim se se svým školním milníkem pochlubila na Instagramu.

Kim Kardashian je o krok blíže k dosažení svého snu stát se právničkou. Jak se pochlubila v pondělí na Instagramu, složila takzvanou „baby bar“ zkoušku, což je podle The Wall Street Journal velká zkouška pro studenty prvního ročníku právnické školy. Kardashian se však netajila tím, že jí zkouška dala zabrat a že ji složila až na čtvrtý pokus. „Vím, že by můj otec byl na mě hrdý,“ napsala influencerka na internet.

Doporučeno
Kanye West tvrdí, že s Kim Kardashian jsou stále manželé. V show SNL ji prý donutili říci, že se rozvedli Kanye West tvrdí, že s Kim Kardashian jsou stále manželé. V show SNL ji prý donutili říci, že se rozvedli 5. listopadu 2021 16:05

„Když se dívám do zrcadla, jsem velmi pyšná na ženu, která se v něm odráží,“ začala poeticky svůj post jednačtyřicetiletá Kim Kardashian, když ohlásila svým followerům, že zvládla první velkou zkoušku na právnické škole.

Domů
Sdílet
Diskuse