Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2021 14:44
Čas čtení 0:58
Martin Mičuda

Lego odhalilo další stavebnici pro dospělé. Postavit si můžeš BMW M 1000 RR s funkční převodovkou

Lego odhalilo další stavebnici pro dospělé. Postavit si můžeš BMW M 1000 RR s funkční převodovkou
Zdroj: BMW
TECH BMW LEGO
Uložit Uložené

Novou stavebnici tvoří až 1 920 dílků, pyšní se přitom působivým měřítkem 1:5.

Nejznámější výrobce stavebnic nám pravidelně servíruje různé výtvory z ikonických legových kostek. Především sofistikovaná řada Technic přitom dlouhá léta jasně naznačuje, že lego není zdaleka jen pro malé děti, a důkazem toho je i nejnovější přírůstek. Po velkolepých stavebnicích modelů Porsche 911 GT3 RS, Bugatti Chiron, Land Rover Defender, Dodge Challenger nebo Lamborghini Sián FKP 37 nyní přichází na řadu opět supersportovní motocykl.

Stavebnice vznikla ve spolupráci se společností BMW Motorrad, jejíž model M 1000 RR se přetavuje do legových kostek. Tvoří ji až 1920 dílků, pyšní se přitom působivým měřítkem 1:5, takže ve výsledku motorka měří na délku téměř půl metru (45,5 cm). Kromě důsledné pozornosti věnované technickým detailům nabízí stavebnicová verze modelu M 1000 RR řadu funkcí, které jistě osloví nadšence stavebnic modelů a zvláště motocyklů.

Domů
Sdílet
Diskuse