Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2022 19:01
Čas čtení 1:36
Tereza Šnajdrová

Lela Ceterová a Karlos Vémola se rozešli, Sergei Barracuda řešil problémy s policií a Ladislav Sinai končí na GoOutu (Freshnews)

Lela Ceterová a Karlos Vémola se rozešli, Sergei Barracuda řešil problémy s policií a Ladislav Sinai končí na GoOutu (Freshnews)
Zdroj: se svolením Sergeie Barracudy
NEWS FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nové Freshnews jsou tady.

Stejně jako každý týden, i tentokrát ti přinášíme nový díl našich pravidelných Freshnews, v nichž ti představíme ty nezajímavější zprávy, které se v posledních dnech udály. Moderování dnešního souhrnu se ujala Kateř, která ti poví více o tom, proč se Karlos Vémola rozešel s Lelou Ceterovou, kvůli čemu policisté vytáhli zbraň na rapera Sergeie Barracudu a z jakého důvodu ukončil GoOut spolupráci s podcasterem Ladislavem Sinaiem.

Doporučeno
GoOut ukončuje spolupráci s Ladislavem Sinaiem GoOut ukončuje spolupráci s Ladislavem Sinaiem 10. ledna 2022 13:46

V neděli 9. ledna se na sociálních sítích objevily screenshoty nevhodných konverzací, které měl dívkám psát známý podcaster a rap guru Ladislav Sinai. Na kauzu se ihned rozhodla zareagovat společnost GoOut, která na podcastech se Sinaiem spolupracovala a s moderátorem ukončila spolupráci

V roce 2019 to byl jeden z prvních podcastů, které jsme začali podporovat. Měli jsme radost, že se můžeme podílet na projektu zabývajícím se českou kulturní scénou. Vzhledem k aktuálním zjištěním ovšem nechceme a nebudeme ve spolupráci pokračovat. Považujeme za naprosto nepřípustné, aby se kdokoliv dopouštěl sexuálního nátlaku, zvlášť pokud se jedná o veřejně známou osobnost. Jeho chování, které se údajně mělo dít opakovaně, striktně odsuzujeme,“ uvedl GoOut exkluzivně pro REFRESHER.

Pravdivost screenshotů, které se objevily na instagramovém profilu czechrapmoments, zatím nebylo možné vyvrátit ani potvrdit, ale Ladislav Sinai se k celé situaci rozhodl postavit čelem. Za své chování se omluvil, slíbil, že vyhledá odbornou pomoc, ale sexuální kontakt s nezletilými odmítá. „Upřímně se všem omlouvám a chápu, že jsem mohl ztratit důvěru mnohých z vás,“ napsal ve svém vyjádření.

Doporučeno
Sergeie Barracudu v pátek zadržela policie. „Mířili mi pistolí na hlavu, byl to omyl,“ tvrdí interpret Sergeie Barracudu v pátek zadržela policie. „Mířili mi pistolí na hlavu, byl to omyl,“ tvrdí interpret 10. ledna 2022 17:30

Tato kauza otřásla takřka celým Českem a nebyla jedinou. Pozornost mnohých se začátkem týdne začala upírat na MMA bojovníka Karlose Vémolu a jeho partnerku Lelu Ceterovou. Ta jej obvinila z násilí, to ale zápasník razantně odmítá. Zároveň se také omluvil svému kamarádovi, kterého původně nařknul z toho, že měl s jeho partnerkou poměr.

Poslední událost, na kterou se v dnešních Freshnews podíváme, je páteční zadržení rapera Sergeie Barracudy. Policie proti raperovi použila dokonce i donucovací prostředky a údajně mu mířila zbraní na hlavu. Podle Barracudy se však jednalo o omyl

Z auta vyletěl mladý policajt, jenž mi mířil pistolí na hlavu a za nim další dva, kteří řvali, ať dám ruce na volant a následně vystoupím z vozidla s rukama nad hlavou. ,Lehni si na zem! lehni si na zem!' Nekladl jsem odpor. Dostal jsem želízka a netrvalo dlouho dokud nepřijelo dalších 5 vozidel státní policie s rozsvícenými majáky,“ uvedl Sergei Barracuda.

Více o jeho zadržení se dozvíš v našem videu nebo v samostatném článku.

Domů
Sdílet
Diskuse