Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2022 13:40
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Takto bude vypadat 3. série Too Hot to Handle. Soutěžící budou hrát o dvojnásobnou odměnu

Takto bude vypadat 3. série Too Hot to Handle. Soutěžící budou hrát o dvojnásobnou odměnu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložit Uložené

3. série bude na Netflixu dostupná již 19. ledna.

Ani jsme se nenadáli a je zde nová série Too Hot to Handle. Po 2. sérii a nových verzích z Jižní Ameriky se vracíme ke klasice s 10 mladými soutěžícími na ostrově. Tentokrát však budou hrát o dvojnásobnou výhru, tedy o 200 tisíc dolarů. Všech 10 epizod bude na Netflixu dostupných 19. ledna.

Doporučeno
Hype House je reality show, ze které ti odumřou mozkové buňky, ale musíš ji vidět. Ukazuje, že mladí tiktokeři nepotřebují miliony Hype House je reality show, ze které ti odumřou mozkové buňky, ale musíš ji vidět. Ukazuje, že mladí tiktokeři nepotřebují miliony 11. ledna 2022 11:30

Soutěžící musí na ostrově lásky vydržet 4 týdny, aniž by mezi sebou cokoli měli. Nesmí se líbat, uspokojovat (ani sami sebe), ale už vůbec nesmí mít žádný sex. Za porušení pravidel je z ostrova nevyhodí, ale podstatně se jim sníží finanční odměna.

Je vysoce pravděpodobné, že tvůrci této úspěšné reality show mají vypracovaný scénář, kterého se účastníci drží, aby tak zajistili dostatečnou dávku emocí, sexuálního napětí a zvratů. Nebo je to všechno jinak a soutěžící nevydrží nemít sex ani měsíc, i když tím přijdou o desítky tisíc dolarů?

Domů
Sdílet
Diskuse