Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2022 20:00
Čas čtení 1:05
Radim Šlechta

Vítěz LikeHousu: Neživí mě žádné firmy, brzy vyjdou svíčky, na nichž budu místo Panny Marie já (Freshnews)

Vítěz LikeHousu: Neživí mě žádné firmy, brzy vyjdou svíčky, na nichž budu místo Panny Marie já (Freshnews)
Zdroj: se souhlasem Tadeáše Kuběnky
NEWS
Uložit Uložené

Přinášíme nové Freshnews.

Hlásíme se opět po týdnu a znovu ti přinášíme výběr toho nejzajímavějšího, co se událo. Je tu nové vydání Freshnews. Naše moderátorka Aneta ti během několika minut shrne vše, co ti za poslední dny (možná) uniklo. Těšit se můžeš na rozhovor s TikTokerem Tadeášem, který vyhrál druhou řadu LikeHouse, dozvíš se, kteří youtubeři jsou nejvýdělečnější, a řeč bude i o bizarní situaci v ruském MMA.

V tomto týdnu vyšel rozhovor s výhercem LikeHouse Tadeášem Kuběnkou. Probrali jsme v něm soutěž samotnou, ale i jeho příjmy. „Moje obživa jsem já (smích). Zhruba 70 % mých příjmu vydělám ze sebe, ze svého merche a svého profilu. Neživí mě žádné firmy, nejsem jako ostatní, kteří žijí pouze ze spoluprací a ničeho jiného,“ řekl v rozhovoru.

Doporučeno
Tiktoker Tadeáš: Like House mi extrémně změnil život (Rozhovor) Tiktoker Tadeáš: Like House mi extrémně změnil život (Rozhovor) 17. ledna 2022 7:00

U příjmů youtuberů se ve Freshnews ještě zdržíme. Shrneme totiž, kdo z tvůrců za poslední rok vydělal nejvíce peněz. Komu se podařilo získat prvenstvím výdělkem ve výši 54 milionů dolarů a jak to udělal, se dozvíš ve videu.

Vedle tvůrců jsme se věnovali také společnostem, které vydělávají peníze na důvěřivosti lidí formou greenwashingu. Lidé si od nich kromě samotných výrobků kupují dobrý pocit, že udělali něco pro planetu. Je možné, že tričko s nápisem eco, bio nebo udržitelné, ti neříká celou pravdu a my jsme se podívali na to, jak je to ve skutečnosti. 

Doporučeno
Greenwashing: Takto firmy manipulují s lidskou touhou po zelenější planetě Greenwashing: Takto firmy manipulují s lidskou touhou po zelenější planetě 16. ledna 2022 7:00

V posledním vydání Freshnews se také podíváme na případ zpěvačky, která podlehla nemoci covid-19, její syn pak ostře kritizoval všechny antivaxerské aktivisty, kteří podle něj manipulují s lidským úsudkem. Řeč přijde také na bizarní zápas MMA, který přerušil rozzuřený divák. Vydání je nabité zajímavými informacemi, a pokud se chceš udržet v obraze, rozhodně se pusť do sledování.

Domů
Sdílet
Diskuse