Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2022 11:52
Čas čtení 0:27
Ondřej Jarůšek

České hokejistky na olympijských hrách porazily Švédsko 3:1

České hokejistky na olympijských hrách porazily Švédsko 3:1
Zdroj: ČTK/AP/Matt Slocum
SPORT ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2022
Uložit Uložené

Češky si poradily se soupeřkami ze Švédska.

České hokejistky slaví na Zimních olympijských hrách další úspěch. V sobotu se jim podařilo porazit soupeřky ze Švédska poměrem 3:1. Pro český hokejový tým žen se v Pekingu jedná už o druhou výhru, tu první Češky slavily proti domácím Číňankám, které porazily rovněž 3:1.

V dnešním zápase se nejprve v 19. minutě za záda švédské brankářky trefila Češka Vanišová, po které druhý gól pro český tým v 34. minutě přidala Hymlárová. V poslední minutě druhé třetiny stav zápasu na 2:1 snížila Švédka Murén, v 55. minutě se však opět trefila Vanišová.

Doporučeno
Martina Sáblíková byla blízko medaili, v závodě na 3000 metrů dojela čtvrtá Martina Sáblíková byla blízko medaili, v závodě na 3000 metrů dojela čtvrtá 5. února 2022 11:20

REFRESHER pro tebe připravil kompletní přehled všech soutěží s českou účastí. Kdy a v jakých disciplínách budou čeští reprezentanti soutěžit, si můžeš přečíst v našem článku.

Domů
Sdílet
Diskuse