Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2022 11:30
Čas čtení 0:39
Tereza Šnajdrová

Vlak v Praze srazil 14letého chlapce. Ten na místě zemřel

Vlak v Praze srazil 14letého chlapce. Ten na místě zemřel
Zdroj: Pixnio/hpgruessen/volně k užití
NEWS NEHODY
Uložit Uložené

V pražské Libni, konkrétně v Povltavské ulici, dnes kolem deváté hodiny ranní vlak srazil teprve 14letého chlapce. Ten na místě zemřel.

Ve čtvrtek 10. února v ranních hodinách došlo v Praze k tragické nehodě, při níž zemřel teprve 14letý chlapec. Ke střetu chlapce s vlakem došlo v Libni, konkrétně v Povltavské ulici a ač na místo ihned přijeli záchranáři, život chlapce se nepodařilo zachránit, informuje Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy.

Doporučeno
TikTok zpřísňuje pravidla. Za videa šířící nenávistný obsah proti LGBTQ+ komunitě bude blokovat TikTok zpřísňuje pravidla. Za videa šířící nenávistný obsah proti LGBTQ+ komunitě bude blokovat 10. února 2022 10:00

Ke střetu došlo v pražské Libni, v Povltavské ulici, kolem deváté hodiny ráno. Teprve 14letého chlapce tam srazil vlak a ač záchranáři na místo ihned vyslali sanitku, lékaře i inspektora, život dítěte se nepodařilo zachránit. „Bohužel ale mladý muž utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místo vyrazí koroner,“ uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Domů
Sdílet
Diskuse