Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2022 20:05
Čas čtení 0:40
Daniel Mikolášik

Amazon připravuje seriál Blade Runner. Odehrávat se bude v roce 2099

Amazon připravuje seriál Blade Runner. Odehrávat se bude v roce 2099
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BLADE RUNNER BLADE RUNNER 2049
Uložit Uložené

Na tvorbě seriálu se podílí také Ridley Scott.

Kultovní film Blade Runner z roku 1982 bude mít vlastní desetidílný akční seriál, který produkuje společnost Amazon Studios. O scénář se postarala Silka Luisa a Ridley Scott v něm figuruje jako výkonný producent. Spekuluje se také o tom, že některé epizody by měl i sám režírovat, informuje Variety.

Doporučeno
Divákům berou dech v melodramatech i akčních blockbusterech, dokáží zahrát cokoli. Kdo jsou největší ženské talenty Hollywoodu? Divákům berou dech v melodramatech i akčních blockbusterech, dokáží zahrát cokoli. Kdo jsou největší ženské talenty Hollywoodu? 8. února 2022 16:30

Seriál s názvem Blade Runner 2099, který vyjde na platformě Prime Video od Amazonu, je již v pokročilejším stádiu produkce. Tvůrci chtějí dát značce druhou šanci po finančním neúspěchu Blade Runnera 2049. Děj nového seriálu by se měl odehrávat přesně 50 let po událostech filmu, který v roce 2017 režíroval Denis Villeneuve.

V listopadu 2021 v rozhovoru pro stanici BBC Ridley Scott prozradil, že tvůrci už mají hotový scénář pilotního dílu. Více informací zatím prozrazovat nechtěl, ale dodal, že fanoušci se mohou těšit na seriál, který bude mít dohromady 10 dílů, přičemž každá epizoda by měla trvat 60 minut.

Svět Blade Runnera pochází z roku 1968 a vychází z románu Sní androidi o elektrických ovečkách? od autora Philipa K. Dicka.

Blade Runner
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse