Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2022 13:55
Čas čtení 1:18
Tereza Šnajdrová

Seriál Devadesátky se stal nejsledovanějším českým seriálem za posledních 18 let

Seriál Devadesátky se stal nejsledovanějším českým seriálem za posledních 18 let
Zdroj: Česká televize/Klára Cvrčková/propagační materiál
NEWS ČESKÁ TELEVIZE
Uložit Uložené

Česká televize slaví úspěch. Její seriál Devadesátky se stal nejsledovanějším českým seriálem za posledních 18 let.

Když Česká televize začala natáčet seriál Devadesátky, pravděpodobně netušila, kolik diváků tímto snímkem osloví. Letos tomu bude přesně 30 let, co dal kontroverzní podnikatel Ivan Jonák postavit a také otevřít neslavně proslulý podnik Discoland Sylvie, a právě o klíčových kauzách z porevoluční doby je i tento seriál. S průměrným počtem 2,23 milionu diváků se Devadesátky staly nejsledovanějším českým seriálem za posledních 18 let.

Doporučeno
Obvinění z vraždy babičky a 18 let za mřížemi kvůli vraždě prodavače. Toto je příběh Alberta Žirovnického (Rozhovor) Obvinění z vraždy babičky a 18 let za mřížemi kvůli vraždě prodavače. Toto je příběh Alberta Žirovnického (Rozhovor) 2. února 2022 11:30

Režisér Petr Bebjak v každém z šesti dílů Devadesátek vykresluje na základě skutečných událostí velké kriminální případy, které v 90. letech otřásly celým Českem. Hned první díl pak sledovalo zhruba 2,13 milionu diváků starších patnácti let a produkce ČT začala tušit, že bude přepisovat rekordy. A tak se také stalo.

Domů
Sdílet
Diskuse