Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2022 8:48
Čas čtení 1:33
Vojtěch Vanda

Americké konzervativní médium Daily Wire chce konkurovat Disney „obsahem pro děti bez gay postav“

Americké konzervativní médium Daily Wire chce konkurovat Disney „obsahem pro děti bez gay postav“
Zdroj: Jason Kempin/Getty Images
NEWS DISNEY SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Společnost Disney se rozhodla veřejně vystoupit proti floridskému zákonu přezdívanému „Don't Say Gay“. Konzervativní Daily Wire chce proto vytvářet vlastní obsah pro děti, který nebude „v zajetí woke komunity“.

Konzervativní americké médium Daily Wire chce konkurovat Disney. Ve středu se o tom zmínil v podcastu The Ben Shapiro Show spoluzakladatel společnosti Ben Shapiro. Chce vydávat konzervativní obsah pro děti, který má nabídnout alternativu všem, kteří nesouhlasí s „woke přístupem“ společnosti Disney.

Ta se veřejně postavila proti floridskému zákonu přezdívanému „Don't Say Gay“, jenž neumožňuje tamním učitelům mluvit se žáky o sexuální orientaci nebo genderové identitě. Informuje The Washington Post.

Doporučeno
Šéf Disney se omluvil všem LGBTQ+ zaměstnancům. Kvůli kontroverznímu zákonu firma pozastaví politické dary Šéf Disney se omluvil všem LGBTQ+ zaměstnancům. Kvůli kontroverznímu zákonu firma pozastaví politické dary 12. března 2022 12:18
Zpět
Sdílet
Diskuse