Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2022 13:06
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Jim Carrey by natočil komedii Ace Ventura 3 jen v případě, že by film režíroval Christopher Nolan

Jim Carrey by natočil komedii Ace Ventura 3 jen v případě, že by film režíroval Christopher Nolan
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY CHRISTOPHER NOLAN JIM CARREY
Uložit Uložené

Jim Carrey tvrdí, že v pokračování komedie Ace Ventura by už hrát nemohl. Má k tomu dobrý a logický důvod.

Jim Carrey poskytl televiznímu pořadu E! News rozhovor, ve kterém se mimo jiné věnovali i potenciálním rolím do budoucna. Jim Carrey nedávno řekl, že Sonic 2 může být jeho posledním filmem a že je připraven odejít do důchodu. Moderátor se ho však zeptal, jestli by nenatočil pokračování některého ze svých starších filmů.

Jim Carrey odpověděl, že jen v případě, pokud by se mu ozval nějaký vizionářský režisér, který by měl zajímavé nápady. Prý by o tom uvažoval, kdyby se mu ozval například Christopher Nolan, který by chtěl natočit film Ace Ventura 3.

„Je to ale malá pravděpodobnost. Po určité době už ve vás není jediná buňka, která by byť jen připomínala tu osobu, takže v konečném důsledku byste jen imitovali herecký výkon, který jste tehdy dělali. Původní inspirace při hraní té postavy je pryč,“ řekl Jim Carrey pro E! News.

Domů
Sdílet
Diskuse