Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2022 7:34
Čas čtení 0:38
Martin Adam Pavlík

Herečka Blake Lively se posadí na režisérskou židli. Její debut nese název Seconds, produkovat jej bude Edgar Wright

Herečka Blake Lively se posadí na režisérskou židli. Její debut nese název Seconds, produkovat jej bude Edgar Wright
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Wright adaptoval scénář k filmu podle předlohy komiksu Bryana Lee O'Malleyho.

Čtyřiatřicetiletou americkou herečku Blake Lively si určitě pamatuješ ze seriálu Gossip Girl či snímků The Shallows, Age of Adaline, A Simple Favor či Green Latern, ve kterém si zahrála se svým nynějším mužem Ryanem Reynoldsem. Jak píše Collider, Lively se brzy posadí i na režisérskou židli.


Jejím debutem bude snímek Seconds a spolupracovat na něm bude se skutečnou špičkou. Filmař Edgar Wright adaptoval scénář k filmu podle předlohy komiksu Bryana Lee O'Malleyho a bude také producentem. Wrighta si můžeš také pamatovat jako režiséra filmů Baby Driver nebo The Last Night in Soho.

Blake Lively
Zdroj: Lionsgate

Dalším významným jménem v týmu bude i producent Marc Platt, trojnásobný kandidát na Oscara za filmy La La Land, Bridge Spies a The Trial of the Chicago 7. První hraný celovečerní film Blake Lively uvede studio Searchlight Pictures.

Herečka si už v minulosti režii vyzkoušela. Šlo však o poznání lehčí formát. Byl to videoklip ke skladbě v roce 2021, přičemž za svou práci získala dokonce dvě nominace na cenu ACM.

Domů
Sdílet
Diskuse