Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2022 17:42
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

Sleduj první záběry z filmu Avatar 2: The Way of Water

Sleduj první záběry z filmu Avatar 2: The Way of Water
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY AVATAR 2
Uložit Uložené

Režisér James Cameron odhalil první záběry z Avatara 2. Film bude mít premiéru v prosinci.

Režisér a scénárista James Cameron bude promítat svůj nejnovější sci-fi film již 16. prosince 2022. Původní datum premiéry pro Avatar 2: The Way of Water byl přitom prosinec 2014.

Po mnoha letech čekání konečně vidíme první záběry v pohybu, a to díky teaser traileru. Teaser trailer není tak akční a nabitý velkými scénami jako klasické trailery, ale odhaluje vizuál filmu.

Je však sporné, jak bude film vypadat v kinech a zda bude technologický progres od prvního dílu dostatečný. Přece jen, druhá část už nemůže spoléhat na takové haló, jakými byly 3D projekce v době premiéry prvního dílu.

Řada diváků se obává, že je vizuál až tak neokouzlí a že na filmu nebude vidět, že na něm pracovaly největší talenty ze společnosti WETA hned několik let, a tedy několikanásobně déle než na jiných blockbusterech (WETA vytváří vizuální triky do hollywoodských blockbusterů).

Anketa:
Nový Avatar vypadá:
Fantasticky!
Stejně jako v roce 2009
Jako propadák
Fantasticky!
59 %
Stejně jako v roce 2009
32 %
Jako propadák
9 %

Režisér a scénárista James Cameron strávil posledních 20 let svého života natáčením a tvořením Avatarů. Režisér skvělých filmů jako Terminátor 1 a 2, True Lies, Titanic, Aliens či Abyss za tu dobu mohl natočit mnohem více kvalitních blockbusterů, ale rozhodl se posouvat filmové technologie a natočit rovnou pět částí Avatara. Avatar 5 má premiéru naplánovanou na rok 2028. Do té doby uvidíme dvojku, trojku a čtyřku.

Avatar 2 trailer
Zdroj: Disney
Avatar 2 trailer
Zdroj: Disney
Domů
Sdílet
Diskuse