Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2022 22:13
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Třetí série Love, Death & Robots ukazuje vizuálně podmanivý trailer. Vracíme se kvalitou blíže k první sérii?

Třetí série Love, Death & Robots ukazuje vizuálně podmanivý trailer. Vracíme se kvalitou blíže k první sérii?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Netflix vydal první trailer pro 3. sérii populárního animovaného seriálu.

Netflix vydal oficiální trailer pro 3. sérii Love, Death & Robots, informuje Collider. Jedná se o antologický animovaný seriál, ve kterém je každá epizoda o něčem jiném, přičemž je režírují jiní tvůrci. Někteří během tří sérií napsali více scénářů či zrežírovali více částí, ale jednotlivé části na sebe nikdy nenavazovaly. Až dosud.

Doporučeno
Sleduj první záběry z filmu Avatar 2: The Way of Water Sleduj první záběry z filmu Avatar 2: The Way of Water 9. května 2022 17:42

Jedna z epizod třetí série se totiž jmenuje Three Robots: Exit Strategies a půjde o pokračování části z první série, kde jsme sledovali tři roboty bloumající po zpustošené planetě Zemi, na které už nežije ani jeden člověk.

Třetí série seriálu je zajímavá hlavně tím, že jednu z epizod zrežíroval i režisér David Fincher (Fight Club, Gone Girl, Seven), a to podle scénáře od Andrewa Kevina Walkera, scénáristy thrilleru Seven. Další z epizod zrežíroval Tim Miller (Deadpool).

Všech devět nových částí uvidíme na Netflixu 20. května 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse