Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2022 13:28
Čas čtení 0:46
Ilona Hobzová ČTK

V Praze Uhříněvsi srazil vlak muže, který na místě zemřel

V Praze Uhříněvsi srazil vlak muže, který na místě zemřel
Zdroj: České dráhy/propagační materiál
NEWS ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Muž zraněním na místě podlehl.

V Praze Uhříněvsi srazil vlak v neděli před polednem muže, který následkům zranění na místě podlehl. Provoz na trati je přerušen a okolnosti případu vyšetřuje policie. Mimo jiné zjišťuje, zda nešlo o sebevraždu. ČTK to řekl policejní mluvčí Richard Hrdina. Podezření na sebevraždu je podle něj i u srážky vlaku s člověkem v sobotu v noci v Praze 6. V tomto případě muž srážku přežil.

Na železničním přejezdu v Uhříněvsi srazil osobní vlak muže kolem 11:30. Co se na místě stalo, policie podle mluvčího zjišťuje, včetně totožnosti zemřelého. Provoz vlaků mezi stanicemi Uhříněves a Říčany bude kvůli nehodě podle informací na webu Českých drah zhruba do 13:30 zastaven. Do té doby je tam zavedena náhradní autobusová doprava.

V sobotu mezi 22:00 a 23:00 policisté z podobného důvodu vyjížděli i do Bubenče, kde vlak také srazil muže. Mluvčí záchranné služby Jana Poštová ČTK dnes řekla, že po nehodě záchranáři ošetřili asi 45letého muže a s vážnými zraněními, která utrpěl při srážce s vlakem, jej převezli do nemocnice. V nemocnici skončila i zhruba o rok mladší žena, podle mluvčí kvůli stresu a šoku. Podle policejního mluvčího byla z vlaku po nehodě evakuována asi padesátka cestujících.

Domů
Sdílet
Diskuse