Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je PR zpráva společnosti Instax.
7. července 2022 11:15
Čas čtení 2:19
Sponzorovaný obsah

Zachyť ty nejlepší okamžiky a užij si léto s Instaxem naplno

Zachyť ty nejlepší okamžiky a užij si léto s Instaxem naplno
Zdroj: Instax
TECH FOTOGRAFOVÁNÍ LETNÍ ZÁŽITKY
Uložit Uložené

Uchovej si vzpomínky díky foťákům a tiskárnám Instax. Poradíme, které tři produkty stojí za vyzkoušení.

Slzy štěstí na svatbě tvojí nejlepší kamarádky, první krůčky dětí, dovádění domácích mazlíčků, zážitky z letních party, festivalů nebo dovolených – to všechno stojí za zvěčnění. Díky novinkám Instax už si tyto okamžiky nemusíš nechávat jen pro sebe.

S Instaxem do Varů na festival

Chtěl jsi někdy zachytit neopakovatelné kouzlo okamžiku a podělit se o něj se svými nejbližšími? Udělej radost všem, kteří nezapomenutelné chvíle prožívali s tebou, a rozdávej zážitky. Abychom ti usnadnili výběr, vytipovali jsme tři zajímavé Instax produkty, které podle nás stojí za vyzkoušení. Fanoušci filmu budou mít možnost vyzkoušet si Instaxy na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde je letos značka partnerem festivalových okamžiků.

vyzkoušej instax
instax
Zdroj: Instax

Tip 1: Instax Mini Link 2

Prvním tipem je zbrusu nová kapesní tiskárna Instax Mini Link 2, která dokáže snadno a rychle tisknout fotky uložené ve tvém mobilu. Její hlavní výhodou je, že ji můžeš jednoduše propojit se svým telefonem pomocí Bluetooth a tisknout si fotky rovnou z něj. Tiskárna přináší díky stejnojmenné mobilní aplikaci pro Android i iOS například možnost úpravy rámečků snímků nebo volbu ze dvou různých barevných režimů, které dotvoří atmosféru fotek. Navíc je tu speciální funkce pro všechny hračičky – tiskárnou můžeš kreslit ve vzduchu a nakreslený motiv pak umístit přímo na vybranou fotku. Potěší tři barevné varianty – růžová, bílá a modrá – i cena 3199 Kč.

Tip 2: Instax Link Wide

Když chceš tisknout větší fotky ze svého smartphonu, sáhni po tiskárně Instax Link Wide. Snímky z tohoto zařízení mají oproti klasickým Instax filmům ve formátu mini širší rozměr wide, konkrétně 62 × 99 mm. Stylová a snadno ovladatelná tiskárna nabízí i mnoho zábavných funkcí, jako je připojení QR kódu, v němž se může ukrývat audio nahrávka, tajná zpráva, webový odkaz nebo oznámení polohy na mapě. Pomocí aplikace Link WIDE v telefonu můžeš vybírat z nejrůznějších druhů rámečků, vytvářet koláže nebo vytisknout nejlepší okamžik z videa. Link WIDE v šedé nebo bílé barvě se dokonale hodí do každého interiéru. Tato elegantní tiskárna je v prodeji za 3999 Kč. Dodává se s malým stojanem, aby ji bylo možné postavit na výšku. V balení nechybí ani praktický popruh, takže tisknout lze opravdu kdekoli.

instax
Zdroj: Instax

Tip 3: Instax Mini Evo

Hybridní instantní foťák Instax Mini Evo kombinuje digitální kompakt s tiskárnou s romantikou okamžitých papírových snímků. Označení „mini“ se nevztahuje k fotoaparátu, ale k formátu fotografií s rozměry 62 × 46 mm. Kombinací stříbrného kovu a imitace černé kůže připomíná analogový fotoaparát. Retro design je skvělý, ovládací prvky jsou příjemné a výhodou je i možnost náhledu fotky před samotným tiskem, abys zbytečně netiskl nepovedený snímek. Díky zdařilé mobilní aplikaci si se snímky určitě hodně vyhraješ. Kromě klasického tisku můžeš na snímek přidat nápis, emotikon nebo další obrázek. S aplikací můžeš vytvářet i koláže. To znamená, že umístíš na jeden výtisk více snímků. S tímto fotoaparátem si zkrátka užiješ nejen během prázdnin spoustu radosti. Cena foťáčku je 4999 Kč.

S Instaxem do Varů

Pokud se začátkem prázdnin chystáš na filmový festival v Karlových Varech, můžeš zavítat i ke stánku Instax v odpočinkové zóně KVIFF.TV PARK vedle tradičního festivalového centra u hotelu Thermal. Instax se letos stal partnerem festivalových okamžiků filmového festivalu v Karlových Varech. Kromě novinek a soutěží se objeví na Instax stánku ve Varech také ambasadoři značky – už 2. července zpěvačka Lenny a 8. července kapela Mirai. Setkat se můžeš i s Adamem Mišíkem, který dorazí 6. července. A jestli už nějaký Instax máš doma, nezapomeň ho brát všude s sebou, ať se můžeš o zážitky podělit s ostatními. Více najdeš na https://instax.cz/.

koupit instax
Domů
Sdílet
Diskuse