Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2022 18:21
Čas čtení 0:52
Eduard Starkbauer

Ana de Armas se rozplakala po 14minutové standing ovation. Ve filmu Blonde ztvárnila Marilyn Monroe

Ana de Armas se rozplakala po 14minutové standing ovation. Ve filmu Blonde ztvárnila Marilyn Monroe
Zdroj: Netflix
NEWS ANA DE ARMAS NETFLIX
Uložit Uložené

Životopisný film uvidíme už koncem září i na Netflixu.

Herečka Ana de Armas neudržela slzy při čtrnáctiminutovém bouřlivém potlesku v Benátkách. Na prestižním filmovém festivalu představila nejnovější životopisný film o Marilyn Monroe Blonde. Podle Variety byl pozitivním přijetím dojat kromě de Armas také oscarový Adrien Brody, který ve filmu ztvárnil hereččina partnera, spisovatele Arthura Millera.

Premiéry filmového debutu režiséra Andrewa Dominika se překvapivě zúčastnil i producent filmu Brad Pitt, který den předtím chyběl na tiskové konferenci. Životopisné drama, které vzniklo na náměty stejnojmenného románu Joyce Carol Oates, patřilo v Benátkách mezi nejočekávanější tituly.

Obsazení de Armas do hlavní role se na sociálních sítích setkávalo se skeptickými reakcemi. Mnohým se nezamlouval její „příliš kubánský“ přízvuk. Marc Rosen, prezident společnosti ABG, která vlastní práva na pozůstalost herečky, obsazení de Armas obhajoval slovy: „Marilyn Monroe je jedinečná ikona Hollywoodu a popkultury, která přesahuje generace a historii. (...) Každý herec, který vstoupí do této role, ví, že musí vyplnit velké boty. Už jen na základě traileru bylo vidět, že Ana byla skvělou castingovou volbou.“

Doporučeno
Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava 20. března 2024 9:00

Film Blonde rekapituluje život Marilyn Monroe od jejího dětství až po její globální úspěch. Ve vedlejších rolích si zahráli také Bobby Cannavale, Julianne Nicholson, Xavier Samuel a Evan Williams. Předplatitelé služby Netflix mohou film zhlédnout už 28. září.

Domů
Sdílet
Diskuse