Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. září 2022 17:59
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Další Planeta opic ponese název Kingdom of the Planet of the Apes. Hlavní lidskou roli ztvární Freya Allan ze Zaklínače

Další Planeta opic ponese název Kingdom of the Planet of the Apes. Hlavní lidskou roli ztvární Freya Allan ze Zaklínače
Zdroj: 20th Century Dox/The Walt Disney Pictures
FILMY A SERIÁLY KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES
Uložit Uložené

Známe herce i tvůrce, kteří film natočí, a víme i to, kdy přibližně se snímek dostane do kin.

Kingdom of the Planet of the Apes. Tak se jmenuje čtvrtá část v sérii o Planetě opic. Děj nového snímku začne řadu let po skončení toho posledního, na jehož konci Caesar zemřel a přenechal budoucnost opic svým přátelům. Nevíme, o čem přesně film bude ani kdo budou hlavní opičí postavy, ale víme alespoň o několika hercích, na které se můžeme těšit. Informuje o tom Polygon.

Andy Serkis, který ztvárnil Caesera a předvedl v jeho roli neuvěřitelné výkony, si ve snímku zřejmě nezahraje. Hlavní opičí roli místo něj ztvární Owen Teague (It, Bloodline). Připojili se k němu také Freya Allan (Ciri ze Zaklínače) a Peter Macon (The Orville). Herecké obsazení tak zatím tvoří výhradně seriáloví herci.

Natáčení snímku začne příští měsíc. Premiéru můžeme realisticky očekávat zřejmě až v první polovině roku 2024. Režírovat bude Wes Ball (trilogie Maze Runner). Na scénáři pracuje několik lidí, z nichž někteří dělali i na předešlých částech série, případně na filmech jako Mulan, Terminator: Dark Fate či Jurassic World.

Kingdom of the Planet of the Apes
Zdroj: 20th Century Fox/Disney
Domů
Sdílet
Diskuse