Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2022 13:23
Čas čtení 0:39
Tereza Patočková

Tom Cruise by měl být prvním civilistou, který se vydá do vesmírného prostoru. Stane se tak v rámci natáčení

Tom Cruise by měl být prvním civilistou, který se vydá do vesmírného prostoru. Stane se tak v rámci natáčení
Zdroj: Paramount Pictures
NEWS FILM TOM CRUISE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Šéfka Universal Pictures Donna Langley prozradila, že ačkoli film vyšle Cruise do vesmíru, odehrává se převážně na Zemi. Hlavní postava se musí vydat mimo planetu, aby zachránila situaci.

Tom Cruise se pravděpodobně stane prvním civilistou, který se vydá do vesmíru mimo Mezinárodní vesmírnou stanici. Stát by se tak mělo v rámci natáčení nového akčního filmu s režisérem Dougem Limanem. Informoval o tom server Variety.

V nedávném rozhovoru na BBC to naznačila šéfka Universal Pictures Donna Langley. Rozpočet Cruisova vesmírného projektu se údajně pohybuje kolem 200 milionů dolarů. I když se již vědělo, že se ve filmu budou natáčet scény na ISS (Mezinárodní vesmírné stanici), Langley uvedla, že v plánu je také Cruisův výstup přímo do vesmíru.

Doporučeno
Strach z létání: Jak tato fobie vzniká a jak se jí zbavit? Odpovídá terapeutka Strach z létání: Jak tato fobie vzniká a jak se jí zbavit? Odpovídá terapeutka 12. října 2022 6:00

„Tom Cruise nás vezme do vesmíru. Bere svět do vesmíru. Takový je plán. Máme s Tomem rozpracovaný skvělý projekt a skutečně uvažuje o tom, že by to udělal. Vzlétne raketou k vesmírné stanici, bude tam natáčet a doufejme, že bude prvním civilistou, který uskuteční výstup do vesmíru mimo vesmírnou stanici,“ uvedla Langley.

Langley prozradila, že ačkoli film vyšle Cruise do vesmíru, ve skutečnosti se většinou odehrává na Zemi. Hlavní postava se potom musí vydat mimo planetu, aby zachránila situaci.

Domů
Sdílet
Diskuse