Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2022 16:32
Čas čtení 0:37
Martin Adam Pavlík

Tvůrci WandaVision pracují na novém spin-off seriálu zaměřeném na postavu Visiona. Měl by se jmenovat VisionQuest

Tvůrci WandaVision pracují na novém spin-off seriálu zaměřeném na postavu Visiona. Měl by se jmenovat VisionQuest
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY DISNEY MARVEL MARVEL SERIÁLY WANDAVISION ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Seriál opět odvysílá Disney+.

Pokud tě bavil originální spin-off seriál filmových Avengerů z minulého roku WandaVision, doporučujeme zpozornět. Podle portálu Deadline se totiž pracuje na dalším seriálu, který se údajně bude jmenovat VisionQuest. A jak už napovídá název, bude zaměřen primárně na postavu Visiona (ztvární jej opět Paul Bettany).

Nový příběh by se měl odehrávat po událostech ze seriálu WandaVision, kdy jsme na obrazovkách Disney+ viděli nejen jednoho, ale dva Visiony soupeřící proti sobě. Jednu verzi Visiona vytvořila jeho žena Wanda a druhou S.W.O.R.D.

WandaVision
Zdroj: Disney+/Marvel Comics

V novém spin-off seriálu by se mohla znovu objevit i Wanda Maximoff, kterou hraje Elizabeth Olsen. Zatím však nic není jisté, protože zástupci Marvel Studios či samotný Bettany se k těmto plánům odmítli vyjádřit.

Scenáristé by však podle Deadlinu měli začít s psaním už příští týden, přičemž na celý projekt by měla dohlížet výkonná producentka Jac Schaeffer, která se postarala i o WandaVision. Devítidílná komiksovka získala 23 nominací na cenu Emmy, přičemž nominováni byli i Bettany a Olsen.

Anketa:
Těšíš se na nový spin-off seriál?
Jasně.
Ani ne.
Nezajímá mě to.
Jasně.
62 %
Ani ne.
0 %
Nezajímá mě to.
38 %
Domů
Sdílet
Diskuse