Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2022 15:05
Čas čtení 0:52
Vojtěch Vanda

Avatar se konečně vrací. Podívej se na trailer Avatar: The Way of Water

Avatar se konečně vrací. Podívej se na trailer Avatar: The Way of Water
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY AVATAR 2 FILMY 2022
Uložit Uložené

Pokračování série Avatar se její fanoušci konečně dočkají po 13 letech.

Trailer na Avatar 2 je konečně tady. Film, který nese název Avatar: The Way of Water a je přímým pokračováním příběhu z prvního dílu vydaného v roce 2009, zveřejnil první záběry na YouTube. Fascinující svět modrých obyvatelů Pandory znovu oživil režisér James Cameron a nebude v něm chybět Jake Sully, Neytiri, a dokonce ani jejich potomci. Premiéra v kinech je naplánována na 16. prosince.

Doporučeno
Quentin Tarantino vyjmenoval filmy, které jsou podle něj dokonalé Quentin Tarantino vyjmenoval filmy, které jsou podle něj dokonalé 1. listopadu 2022 18:38

O připravovaném druhém dílu, na nějž museli fanoušci čekat 13 let, jsme tě informovali letos na konci dubna. Nejdříve se o něm dozvěděli návštěvníci Cinema Conu v Las Vegas, kde byl zejména představen nový, ale stále fascinující svět Pandory. Mnoho dialogu se diváci nedočkali, Cameron se tehdy soustředil na představení vizuálního pokroku, jenž si titul jistě zasloužil.

Trailer se opravdu zaměřuje spíše na záběry vodního prostředí planety, které, stejně jako v prvním díle, přijdou zpustošit stroje. Dialogu je zde víc, avšak jediné, co zatím o příběhu dokážeme vyčíst, je, že hlavní hrdinové Jake Sully (Sam Worthington) a Neytiri (Zoe Saldana) chtěli zůstat spolu, pročež založili rodinu. Jak dále uvádí ČSFD, jisté okolnosti je donutily odejít. 

Záběry z filmu také dokazují, že nepřijdeme o zážitek spojování s přírodou, o boj a oslnivé efekty ani o známé tváře. Druhý díl, jenž by se měl objevit pouze v kinech, má naplánovanou premiéru na 16. prosince tohoto roku. 

Anketa:
Pujdeš na Avatara 2 do kina?
Nenechám si to ujít.
Počkám si a kouknu až doma.
Avatar mě nebere.
Nenechám si to ujít.
76 %
Počkám si a kouknu až doma.
17 %
Avatar mě nebere.
7 %
Domů
Sdílet
Diskuse