Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2022 8:30
Čas čtení 2:26
Denisa Šútorová

35 modelů stylových bot na zimu, za které nezaplatíš více než 2 500 korun

35 modelů stylových bot na zimu, za které nezaplatíš více než 2 500 korun
Zdroj: REFRESHER/Lucie Kotvalová
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Budou to sněhule, combat boots nebo holínky s tlustými ponožkami? Vyber si z bohaté nabídky.

Máme pro tebe na zimu sedm stylových trendů, které si nesmíš nechat ujít. Z každého jsme vybrali pět modelů, za které nezaplatíš více než 2 500 korun! 

Kovbojské boty

Kovbojské boty si drží své místo na seznamu trendů již od minulé sezóny a najdeš je u značek jako Isabel Marant, Gianni, Miu Miu a mnoha dalších. 


Zatímco Bella Hadid preferuje hnědé kovbojky od Loewe, Emily Ratajkowski má na sobě na obrázku níže model ze Zary (!). Nic ale nezkazíš ani se zářivější bílou či s trochu odvážnější bordó a tyrkysovou.

emilyratajkowski
Zdroj: Getty Images/Gotham/GC Images

Tipy Refresheru na kovbojské boty najdeš v galerii níže.

deezee, cowboybootsglash, cowboybootsanswearlab, cowboybootsasos, cowboyboots
Zobrazit galerii
(5)

Gumáky

Miluje je Sarah Jessica Parker, Rihanna, ale také Kate Middleton. Praktické a stylové gumáky patří i tuto zimní sezónu na seznam obuvi, kterou můžeš během zimy 2022 sebevědomě vytáhnout z botníku. Sladíš je k džínům a k bomberu či oversized kabátu.


Zajímavý způsob vrstvení zvolila také oblíbená německá módní bloggerka Leonie Hanne. Kromě různých tónů béžové do svého outfitu zakomponovala i podkolenky, které vyčnívají ze značkových holínek a dodávají jim vskutku sezónní nádech.

leoniehanne
Zdroj: Instagram/Leoni Hanne

Leonie má na sobě holínky značky Chanel, ale my ti dokážeme, že cool můžeš být i za menší obnos.

Tipy Refresheru na trendy gumáky najdeš v galerii níže.

cccwellingtonbootswellingtonboots, jennyfairyregatagreatoutdoors
Zobrazit galerii
(5)

Vysoké holínky pod kolena

Hovoříme-li o trendech, vysoké holínky pod kolena zde byly, budou a zřejmě nikdy neodejdou. Tato univerzální obuv dokáže působit elegantně, a když je třeba, i sexy, a to bez ohledu na to, zda si vybereš kožené nebo semišové zpracování.

Doporučeno
Móda REFRESHER: Sleduj, co nosí během prvních jarních dnů Češky a Slovenky. Hitem jsou široké džíny, boxy mikiny i vzorovaná saka Móda REFRESHER: Sleduj, co nosí během prvních jarních dnů Češky a Slovenky. Hitem jsou široké džíny, boxy mikiny i vzorovaná saka 16. dubna 2024 14:00

Vyčnívají i v romantickém outfitu influencerky Naty Kerny. K bílému pletenému svetru a bledě hnědé minisukni zvolila béžové holínky pod kolena s mírně vysokým podpatkem. Dokonalou tečkou na závěr je i minimalistický baletkovský drdol. Kombinaci s minisukní zbožňuje i švédská bloggerka Kenza Zouiten Subosic, k legínám je naopak nosí Kim Kardashian. 

natykerny
Zdroj: Instagram/Naty Kerny


Tipy Refresheru na vysoké kozačky pod kolena najdeš v galerii níže.

reservedbata, leatherbootsdeezeestradivarius
Zobrazit galerii
(5)


Chelsea boots

Pokud mluvíme o trendech, na našem seznamu nesmí chybět ani „chelsea boots“. Přiléhavé kotníkové kozačky s elastickým bočním panelem má v oblibě Sofia Richie i modelka Sara Sampaio.


Právě ona je velmi nápaditě sladila k černé kožené sukni. Její elegantní outfit tak má díky botám chelsea rockový nádech. Barevné paletě se meze nekladou, ale letos se nejvíce vyplatí vsadit na černou.

chelseaboots
Zdroj: Getty Images/Sara Sampaio


Tipy Refresheru na chelsea boots najdeš v galerii níže.

bershka, chelseabootsstradivarius, chelseabootschelseaboots, reservedraidlondon, chelseaboots
Zobrazit galerii
(5)

 
Kozačky se slouch efektem

Slouch efekt na botách je tuto sezónu zpět. Pamatovat si ho můžeš z dob, kdy Miley Cyrus zářila jako Hannah Montana, ale dnes ho milují Kaia Gerber, Victoria Beckham či Rosie Huntington-Whitley. Právě na ní vypadají slouch kozačky elegantně a zároveň cool ve stylingu se skinny džíny a oversized sakem.

slouchboots
Zdroj: Rosie Huntington-Whitley

Tipy Refresheru na kozačky se slouch efektem najdeš v galerii níže.

glash, slouchbootsnakd, slouchboots,evalongoria, slouchbootsdeezee, slouchboots
Zobrazit galerii
(5)

 
Combat boots

Kombinace „funkční a trendy“ ještě nikdy nezklamala. Kotníkové combat boots s tlustou podrážkou a výrazným šněrováním výborně kontrastují i v elegantním outfitu. Zároveň se ti v nich bude pohodlně chodit.

tamarakalinic, combatboots
Zdroj: Instagram/Tamara Kalinic

Combat či military boots inspirované vojenskou obuví, které znáš rovněž pod názvem kanady, nosí také Bella Hadid, Kaia Gerber, Kendall Jenner i Irina Shayk. Jak je sladit? Návod neexistuje. Trendy budou vypadat se sukní, teplákovou soupravou, ale také modrými džíny.


Bloggerka a influencerka Tamara Kalinic je ráda kombinuje s oversized sakem a krátkými kalhotami, ale sladit je můžeš i k ležérnímu kabátu.

Tipy Refresheru na combat boots najdeš v galerii níže.

combatbootsbershka, combatbootsdeichman, combatbootsdeezee
Zobrazit galerii
(5)

Sněhule

Sněhule najdeš v šatníku Duy Lipy i Hailey Bieber. Na první pohled masivní bota (která na druhou stranu zahřeje) je jedním z hitů sezóny, a pokud sleduješ trendy, nesmí u tebe chybět. 

elsahosk
Zdroj: Instagram/Elsa Hosk

Jak je nosit, ti ukáží Bella Hadid, Kardashianky, ale také topmodelka Elsa Hosk. Švédka si vybrala stylové uggy a kombinovala je s džíny v cigaretovém střihu. 

Tipy Refresheru na parádní sněhule najdeš v galerii níže. 

cccgatesnowbootsHELYHANSEN
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse