Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2022 9:42
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

High on Life je populárnější než Minecraft. Hráči se nechali nalákat na morbidní a vtipnou hru s hlasy Ricka a Mortyho

High on Life je populárnější než Minecraft. Hráči se nechali nalákat na morbidní a vtipnou hru s hlasy Ricka a Mortyho
Zdroj: Squanch Games
TECH TIP NA HRY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Na PC a Xboxu si můžeš zahrát akční střílečku se spoustou humoru.

Sci-fi střílečka se spoustou skákání a objevování kouzelného světa, kterou můžeš projít i za 10 hodin. To je High on Life, nejnovější titul od studia Squanch Games (Accounting – 2016, Trover Saves the Universe – 2019 a nyní High on Life). Titul je aktuálně na službě Game Pass nejoblíbenější hrou vůbec. Překonal dokonce takové evergreeny, jako jsou Forza Horizon 5 či Minecraft.

Studio v roce 2016 založil Justin Roiland, jeden z tvůrců seriálu Rick a Morty. Jeho hlas můžeš slyšet ve všech třech hrách, přičemž se podílel i na humorné stránce, což je cítit jak v hratelnosti, tak v příběhu a dialozích.

High on Life má nadprůměrné recenze. Akční adventura vyšla na Xbox a PC. Pokud si předplácíš Game Pass, můžeš ji projít bez jakýchkoli dalších poplatků. Jestli máš rád humor v seriálu Rick a Morty, pravděpodobně si ji oblíbíš. 

Domů
Sdílet
Diskuse