Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2022 0:34
Čas čtení 0:35
Martin Adam Pavlík

Dominika Mirgová porazila Aless v boxerském duelu na turnaji Fight Night Challenge

Dominika Mirgová porazila Aless v boxerském duelu na turnaji Fight Night Challenge
Zdroj: Fight Night Challenge
SPORT MMA
Uložit Uložené

Zpěvačky vydržely všechna čtyři kola.

Na třetím turnaji organizace Fight Night Challenge, který se koná v brněnské Zoner Bobyhall, se kromě jiných představily zpěvačky Aless a Dominika Mirgová. Nebyly však součástí doprovodného programu, ale bily se mezi sebou v ringu. 

Po opatrném prvním kole se do sebe v tom dalším naplno pustily, přičemž techničtější a přesnější byla o něco menší Mirgová. Měla také viditelně lepší postoj. Bylo vidět, že kamarádství šlo na chvíli stranou.

Aless ustála pár opravdu tvrdých ran, nijak však soupeřku neohrozila a většinu času ustupovala. V posledním kole padlo pár ostrých výměn, ale ke konci bylo cítit, že už toho mají obě zpěvačky dost. Nakonec vyhrála jednoznačně na body Dominika Mirgová. 

Hlavní zápas večera měl být mezi rapperem Rytmusem a jeho maďarským protějškem Curtisem, slovenská legenda však musela kvůli nemoci odstoupit ze zápasu. Tento duel se ale pouze odkládá, a tak bychom jej měli vidět na jiném turnaji organizace.

Domů
Sdílet
Diskuse