Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2023 22:32
Čas čtení 1:53
Ondřej Jarůšek

Gábor Boráros kopem ukončil soupeře a Attila Végh oznámil návrat do boje! Jak dopadl turnaj Fabriq MMA?

Gábor Boráros kopem ukončil soupeře a Attila Végh oznámil návrat do boje! Jak dopadl turnaj Fabriq MMA?
Zdroj: Fabriq MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY FABRIQ MMA MMA
Uložit Uložené

Turnaj organizace Fabriq MMA v Nitře nabídl celkem 14 zápasů, většina z nich skončila před limitem.

Bojová organizace Fabriq MMA v sobotu uspořádala svůj druhý turnaj. Jeho dějištěm se stala městská sportovní hala v Nitře a kromě známých profesionálních bijců dostali šanci zazářit i mladí začínající amatéři. Fanoušci se tak dočkali 6 amatérských a 8 profi bitev, které nabídly vše, co si milovník MMA přeje – napínavé souboje, atraktivní ukončení a srdnaté výkony.

Moderátorské role se opět chopil rapper Rytmus, kterého diváci mohli v této pozici vidět už na prvním turnaji Fabriq MMA minulý rok v Trnavě. 

Doporučeno
Moderuje pro desítky tisíc lidí a jeho příběh může inspirovat i tebe. Oliver Sálus si prací plní sny (Rozhovor) Moderuje pro desítky tisíc lidí a jeho příběh může inspirovat i tebe. Oliver Sálus si prací plní sny (Rozhovor) 25. února 2023 11:00

Hlavní karta přinesla téměř samá ukončení před limitem. Jediným zápasem, který na hlavní kartě skončil až po rozhodnutí bodových rozhodčích, byl duel Petera Gabala s Tomášem Cigánikem, kteří se postarali o jednu z nejlepších bitev v krátké historii organizace. Z něj jako vítěz vyšel Peter Gabal.

Zlatým hřebem večera se stal návrat slovenské hvězdy Gábora Borárose, který se svým soupeřem Kirillem Medvedovským vůbec nenechal ohrozit a ukončil jej v druhém kole po low-kicku, po němž izraelsko-ukrajinský bojovník avizoval zranění kolene. Navázal tak na své předchozí vítězství na prvním turnaji Fabriq MMA a již brzy jej čeká další zápas na turnaji OKTAGON 41 v Liberci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FABRIQ MMA (@fabriq_mma)

Velmi očekávaným byl také střet navrátilce Miroslava Brože, který předvedl suverénní výkon a ukončil Denise Farkaše, jenž si od zkušenějšího soupeře vysloužil čest za to, že tento zápas přijal. A ačkoliv nebojoval na domácí půdě, přihlížejícím divákům poděkoval za jejich přijetí a fandění.

Doporučeno
Boj o víc než 20 milionů korun! O životní peníze v největším projektu historie Oktagonu MMA se porve těchto 16 bojovníků Boj o víc než 20 milionů korun! O životní peníze v největším projektu historie Oktagonu MMA se porve těchto 16 bojovníků 1. února 2023 18:00

Na turnaji triumfoval i veterán UFC Eric Spicely, který před pár lety končil kariéru, ale rozhodnutí si nakonec rozmyslel. Tentokrát si rychle poradil s Nikolou Zlatevem a poté vyzval samotného ředitele Fabriq MMA Attilu Végha. Ten výzvu pohotově přijal a oznámil, že s Američanem se utká v boxu na turnaji FNC 4, který se bude pořádat 13. května v Trnavě.

Během akce byl oznámen i v pořadí třetí turnaj organizace Fabriq MMA. Uskuteční se 3. června 2023, místo konání či jména bojovníků však zatím neznáme. Níže ti přinášíme kompletní výsledky celého turnaje.

FABRIQ MMAFABRIQ MMAFABRIQ MMAFABRIQ MMA
Zobrazit galerii
(4)

Free Prelims (amatérské zápasy)

Róbert Guth porazil Jána Švagerka na submisi (gilotina) v 2. kole 

Ľubomír Račák porazil Martina Máťuše na KO ve 3. kole

Patrik Križan porazil Júlia Kurince na submisi (RNC) v 1. kole

Prelims (amatérské zápasy)

Radomír Chovan porazil Radoslava Lachkého 3:0 na body
Marcel Šimo porazil Marka Karlíka 3:0 na body

Viktor Červinský porazil Filipa Lineka 2:1 na body

Hlavní karta (profesionální zápasy)

Branislav Zuzák porazil Mateje Šurina na submisi (RNC) v 2. kole

Eric Spicely porazil Nikolu Zlateva na submisi v 1. kole

Stevan Nikolič porazil Denise Gondžalu na submisi v 1. kole

Peter Gabal porazil Tomáše Cigánika 2:0 na body

Michal Plesník ukončil Stanislava Shaboltase na submisi v 1. kole

Magomed Kadimagomedov ukončil Michala Konráda na TKO v 1. kole 

Miroslav Brož ukončil Denise Farkaše na TKO v 2. kole

Gábor Boráros ukončil Kirilla Medvedovského na TKO v 2. kole

Domů
Sdílet
Diskuse