Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2023 14:00
Čas čtení 3:28
Tereza Šnajdrová

Doberman boy, Golden Retriever boy nebo Chihuahua boy. Tiktokový trend přirovnává muže k plemenům psů

Doberman boy, Golden Retriever boy nebo Chihuahua boy. Tiktokový trend přirovnává muže k plemenům psů
Zdroj: Unsplash/Austin Wade/Allef Vinicius/Ludovic Migneault/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložit Uložené

TikTok je kouzelným místem, na kterém vzniká přehršel nových trendů. Jedním z nich je ten, kdy jsou muži na základě vzhledu i povahy přirovnáváni k plemenům psů.

Na TikToku vzniká mnoho trendů, které se přelévají do našich každodenních životů. Jedním z nich je i nová charakteristika mužů. Ti jsou na populární sociální síti přirovnáváni k rasám psů, a to na základě svého vzhledu i chování. Víš, kdo je Doberman boy, German Shepherd boy nebo Golden Retriever boy?

Doporučeno
Pejskaři zandali: Takto se oblékají pražští pejskaři a pejskařky. Zahlasuj v anketě, kdo má podle tebe nejlepší drip Pejskaři zandali: Takto se oblékají pražští pejskaři a pejskařky. Zahlasuj v anketě, kdo má podle tebe nejlepší drip 26. února 2023 6:00

Doberman boy je drsný a loajální

Doberman boy je pravděpodobně nejpopulárnějším označením, na které můžeš na TikToku narazit. Jedná se o významného muže, který je vysoký, v dobré fyzické kondici, připraven vždy chránit svoji partnerku*partnera a zároveň je loajální, vstřícný a svou drahou polovičku poslouchá na slovo. Jak se říká, zdání klame a i ten největší drsňák se doma může proměnit v poslušného mazla.

 
Takový Doberman boy navíc většinou bývá potetovaný, má krátké oholené vlasy tmavší barvy, olivovou pleť, výrazné čelisti a jeho ruce plné žil zdobí masivní prsteny. Potkat ho můžeš v dobře padnoucím obleku, ale také ve volných světle modrých džínách a tílku.
 
Pokud máš doma Doberman boye, patříš mezi šťastlivce. Tihle kluci jsou krásní, drsní a zároveň jemní uvnitř. Budou tě milovat, udělají pro tebe první poslední a vaše láska bude velmi vášnivá. 

Golden Retriever boy, blonďák s dobrou energií

Opakem Doberman boye pak může být na první pohled Golden Retriever boy. Muž, který je lehce praštěný, důvěřivý, loajální, ochranitelský a empatický. Snaží se, aby měl každý dobrou náladu a byl šťastný. Golden Retriever boy tě bude následovat, bude k tobě vždy milý, trpělivý a pravděpodobně bude také docela plachý.
 
Co se vzhledu týče, Golden Retriever boy bývá blonďatý, usměvavý, má delší blond střapaté vlasy, je vášnivý čtenář, ale na konci dne si rád zasportuje, aby vybil všechnu přebytečnou energii. Takový muž pro tebe udělá první poslední, ale snadno se může stát, že ti jeho přehnaná péče a „pronásledování“ polezou na nervy.
 
Když se však kvůli něčemu pohádáte, nebudete na sebe naštvaní dlouho. Golden Retriever boy brzy přijde, omluví se, rozesměje tě a vše bude zase dobré. Takového kluka si važ, nebuď na něj zlý*zlá a užívejte si společně strávené chvíle.

psí kluci
Zdroj: Unsplash/Austin Wade/volně k použití

Husky boy tě bude podporovat ve všem, co si jen umaneš

U velkých plemen psů ještě chvíli zůstaneme. Někteří muži jsou označováni jako Husky boys, pro které je charakteristické, že mají tmavé vlasy (kratší i delší), tmavou pleť a světle modré či světle zelené oči. Husky boys nosí volnější pohodlné oblečení, povětšinou tmavých barev, a jsou velmi trendy. Pracují na svých tělech, mají výrazné čelisti a tvoje tvář přesně zapadne do jejich klíčních kostí.
 
Povahu Husky boys budeš milovat. Takový muž tě nikdy nebude soudit, o všem, co uděláš, si bude myslet, že je to super, a pokud ve vašem vztahu nebude něco fungovat, rád vždy otevře diskusi, proč to nefunguje a co můžete zlepšit. A jako plus si o tobě vždy bude myslet, že vypadáš zatraceně sexy.
 
Husky boy je mimo jiné také skvělý v plánování schůzek, vždy si na tebe udělá čas a nebude ti dělat žárlivé scény. Je vyrovnaný sám se sebou a nepotřebuje si do vašeho vztahu promítat nějaké mindráky.

psí kluci
Zdroj: CA Police Department/volně k použití

German Shepherd boy se za tebe i popere

Znáš muže, který je v dobré fyzické kondici, střední výšky, má delší hnědé vlasy a hnědé oči? Pak se pravděpodobně jedná o German Shepherd boye. Takovému muži moc nezáleží na vzhledu, neřeší, co má právě na sobě, a volný čas většinou rád tráví sportovními aktivitami někde venku. German Shepherd boy s tebou rád zajde na procházku, na tenis, na večeři nebo vlastně kamkoli, kam si jen budeš přát.
 
Na první pohled se může zdát, že je takový muž drsný, nepřátelský, až nesympatický. Když jej však poznáš a pustíš si ho k tělu, třeba zjistíš, že se jedná pouze o přetvářku a ve skutečnosti se jedná o muže loajálního a ochranitelského. Pokud se však dostane do vyhrocené situace nebo potyčky, rupnou mu nervy a za tvé pohodlí se klidně i popere.
 
Ačkoli se to třeba nezdá, German Shepherd boy je rodinný typ a bude se starat o to, aby ses vždy měl*a dobře a abys byl*a spokojený*á.

psí kluci
Zdroj: Unsplash/Nathan Dumlao/volně k použití

Uřvaný Chihuahua boy aneb tichá voda břehy mele

Na Chihuahua boys si dávej pozor. Ačkoli jsou drobní a na první pohled mírumilovní, jakmile se jim něco málo nebude líbit, dají ti to pěkně sežrat. Chihuahua boys jsou ukřičení, výbušní, podráždění, ale pokud bude po jejich, budou také vděční, usměvaví a radostní. Chihuahua muž je sice menšího vzrůstu, ale o to větší je jeho osobnost, která snadno může zastínit tu tvoji.
 
Co se vzhledu týče, Chihuahua boy je hubený, na cvičení ho neužije, takže nemá příliš svalů a ani výškou nijak nevyčnívá. Vlasy může mít světlé i hnědé, povětšinou krátce střižené a nemoderní, a v obličeji má ostré rysy.
 
Pokud se někdy dostaneš do křížku s Chihuahua boyem, hlavně mu neustupuj. Nepřistupuj na jeho hru a věř, že za těmi velkými rameny se schovává nejistý jedinec, který si své komplexy kompenzuje tím, jak výbušný je. Celkově ti ale nedoporučujeme navázat s Chihuahua boyem hlubší spojení, takový muž je prostě lehce zlomyslný, sobecký a věčně podrážděný.

psí kluci
Zdroj: Unsplash/Ludovic Migneault/volně k použití
Více článků o TikTok trendech najdeš v samostatném tématu TikTok. A pokud s touto sociální sítí teprve začínáš nebo hledáš inspiraci na zajímavé profily, mrkni na naše tipy na tiktokové účty.
Domů
Sdílet
Diskuse