Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2023 16:34
Čas čtení 0:52
Kateřina Viková

„Cítím smutek každý den.“ Manželka Bruce Willise v emotivním příspěvku sdílí, co prožívá

„Cítím smutek každý den.“ Manželka Bruce Willise v emotivním příspěvku sdílí, co prožívá
Zdroj: Flickr/Gage Skidmore
OSOBNOSTI BRUCE WILLIS ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Emma Heming Willis na Instagramu zveřejnila video, ve kterém sdílí svůj zármutek z péče o svého manžela, jemuž byl diagnostikovaný závažný typ demence.

Hercova druhá manželka Emma Heming Willis se snaží šířit povědomí o demenci. „Je důležité to vidět ze všech úhlů pohledu,“ řekla ve videu, které v den jeho 68. narozenin sdílela na Instagramu. Vyjadřuje v něm hlavně svůj smutek.

Herci z filmů, jako jsou Pulp Fiction nebo Smrtonosná past, lékaři v únoru diagnostikovali závažnou frontotemporální demenci. Ta postihuje jazykové vyjadřování, chování i schopnost plánovat. Na danou diagnózu neexistuje léčba, takže se příznaky budou nadále zhoršovat. Rodina minulý rok uvedla, že se vzdává herectví, jelikož mu nemoc narušuje jeho kognitivní funkce. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Ve videu říká, že ji lidé obdivují za to, jak je silná a jak péči o svého manžela zvládá. Reaguje tím, že nemá na výběr, protože zároveň vychovává dvě děti. „Někdy musíme v životě zatnout zuby, a to dělám,“ říká. „Smutek ale cítím každý den a obzvlášť dnes, na jeho narozeniny,“ pokračuje v příspěvku. 

S veřejností chce sdílet i tu horší stranu toho, co prožívá. „Dělám to i pro vás, fanoušky, protože vím, jak moc máte rádi mého manžela,“ vzkazuje. 

Video s Brucem Willisem, jak slaví narozeniny, sdílela i jeho bývalá žena Demi Moore, která má s Willisem tři dcery. „Děkujeme všem za lásku a vřelá přání –⁠ všichni je pociťujeme,“ napsala k příspěvku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Demi Moore (@demimoore)

Domů
Sdílet
Diskuse