Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. března 2023 9:23
Čas čtení 0:36
Vojtěch Vanda

Vykuk z Hodonína prodával lístky do cirkusu. Žádný ale neproběhl, pátrá po něm policie

Vykuk z Hodonína prodával lístky do cirkusu. Žádný ale neproběhl, pátrá po něm policie
Zdroj: Unsplash/Ciocan Ciprian
ZAJÍMAVOSTI ČESKO KRIMI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Zvláštní případ musí řešit jihomoravští policisté. Cirkus, který se měl uskutečnit v Hodoníně, se totiž neuskutečnil, přestože se ve městě prodávaly lístky.

Policie informovala o případu z posledního víkendu, během něhož se spousta obyvatel z Hodonína a okolí těšila na údajný cirkus, jenž se měl ve městě objevit. Všechno tomu napovídalo, dokonce se zde prodávaly i lístky.

„Během posledního víkendu mělo v Hodoníně proběhnout cirkusové představení. Předem se na něj u místní radnice prodávaly vstupenky. Lidé si je zakoupili a těšili se spolu s dětmi na představení. To se však neuskutečnilo a je zřejmé, že prodejce vstupenek se dopustil podvodného jednání a kupující napálil,“ informoval o situaci mluvčí jihomoravské policie Petr Zámečník.

Hodonínští policisté se případem momentálně zabývají. Zkoumají, jaký rozsah škod prodávající způsobil. „Dle těchto informací budou případ řešit buď jako přestupkové jednání, nebo při vyšší způsobené škodě jako trestný čin,“ dodal policejní mluvčí.

K dobrání se výsledku však policie potřebuje, aby se jí všichni poškození ozvali. Svědectví je možné podat buďto osobně na oddělení v Hodoníně, nebo telefonicky na čísle 974 633 470.

Domů
Sdílet
Diskuse