Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2023 16:22
Čas čtení 0:35
Kristýna Dobiášová

James Corden je ten nejprotivnější moderátor, tvrdí americký režisér

James Corden je ten nejprotivnější moderátor, tvrdí americký režisér
Zdroj: Getty Images/Ian Gavan
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Televizní hvězda James Corden je podle režiséra Craiga Duncana tím nejobtížnějším a nejprotivnějším moderátorem, se kterým kdy pracoval. Duncan s komikem spolupracoval v roce 2013 na seriálu s názvem A League Of Their Own.

„Nejnáročnější a nejprotivnější moderátor, se kterým jsem kdy pracoval, byl James Corden,“ sdělil na začátku videa na YouTube. Režisér popsal, jak náročná byla spolupráce s Cordenem. Během zkoušky byl nespokojený s některými vtipy a trval na přepsání.

Doporučeno
České televizní pořady 90. let: Připomeň si bizáry, které bývaly běžnou součástí programu České televizní pořady 90. let: Připomeň si bizáry, které bývaly běžnou součástí programu 5. dubna 2023 11:00

Při natáčení měl tým pouze pět minut na to, aby pořídil určitý záběr. Corden však způsobil 45minutové zpoždění. Nejedná se o první výtku vůči moderátorovi populární americké The Late Late Show. „Myslím, že člověk musí být vždycky milý na lidi, se kterými pracuje, ať už jde o produkční, či kameramany… a on moc milý nebyl,“ komentovala Mel B v pořadu The Big Narstie Show.

Corden byl kvůli chování vyhozený i z restaurace v New Yorku

Komik byl v minulosti také vykázán z jedné restaurace v New Yorku, protože se choval neslušně. K situaci se později vyjádřil slovy: „Pravdou je, že jsem se vyjádřil hrubě, neslušně, to bylo špatně. Byla to zbytečná poznámka.“

Domů
Sdílet
Diskuse