Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. dubna 2023 13:30
Čas čtení 0:39
Tímea Krauszová

Tahle superstar se stala nejsledovanější ženou na Twitteru. Šlape na paty Elonu Muskovi?

Tahle superstar se stala nejsledovanější ženou na Twitteru. Šlape na paty Elonu Muskovi?
Zdroj: TASR
HUDBA SOCIÁLNÍ SÍTĚ TWITTER
Uložit Uložené

Sleduje ji 108,2 milionu lidí.

Rihanna ovládla Twitter a stala se nejsledovanější ženou na této sociální síti. S počtem více než 108 milionů followerů se může pochlubit jen dva měsíce po svém vystoupení na Super Bowlu 2023. Pro srovnání, majitele Twitteru Elona Muska sleduje 134 milionů lidí – zpěvačka má tímto tempem docela reálnou šanci ho i předjet. Na nový úspěch zatím na Twitteru nereagovala.

Doporučeno
Rihanna je nejmladší miliardářkou v USA, která se vypracovala z nuly. Její majetek má hodnotu 1,4 miliardy dolarů Rihanna je nejmladší miliardářkou v USA, která se vypracovala z nuly. Její majetek má hodnotu 1,4 miliardy dolarů 5. července 2022 12:40

Samotná show v únoru nenaplnila očekávání některých fanoušků a mnozí se více věnovali jejímu těhotenství než samotnému koncertu. Kromě očekávání dalšího miminka jí však na počtech vyhledávání a zmínek na internetu přidala také její značka Fenty Beauty. Rihanna si na Super Bowlu přepudrovala nos a vyhledávání značky Fenty Beauty stouplo o 833 %.

Doporučeno
Břicho ven. Rihanna jako ikona těhotenské módy bourá tradiční představy Břicho ven. Rihanna jako ikona těhotenské módy bourá tradiční představy 14. února 2023 13:00

Ženy kralují i jiným sociálním sítím. Nejsledovanější ženou na Instagramu v roce 2023 se stala Selena Gomez poté, co zveřejnila vyzývavou fotku, kterou následně vymazala, ale nakonec se ji rozhodla nahrát znovu. Z pomyslného trůnu sesadila Kylie Jenner.

Domů
Sdílet
Diskuse